Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Goedkope voice-over gezocht? Klik, boek, klaar!

Dit artikel delen:

Even online zoeken op ‘goedkope voice-over’ en de voordelige voice-over initiatieven vliegen je om de oren. Volgens het in Amsterdam gevestigde Voice Over Agency, een bureau dat zich manifesteert als bemiddelaar van stemacteurs, kan goedkoop ook duurkoop betekenen.

Maar hoe vind je nu de beste voice-over voor de beste prijs? In het kader van voice over gezocht voor gevorderden, enkele voice-over hacks uit het werkveld van het Amsterdamse stemmenbureau. Want veel beginnende stemacteurs denken een graantje mee te pikken met het sterk groeiende webvideo segment. Dit zijn video’s van bedrijven, die vervolgens nog van een voice-over moeten worden voorzien. Voice Over Agency ziet nog wel eens dat kleine bedrijven zoeken op goedkope voice-over, maar is dat de stem die je werkelijk zoekt?

Goedkope voice-over stemmen 

Veel goedkope voice-over stemmen hebben als nadeel dat ze ook een beetje goedkoop klinken. Je zou kunnen zeggen, wat is daar erg aan, maar vergeet niet dat het niet zomaar over een stem gaat. Het betreft juist de stem van je bedrijf, in het geval van een bedrijfsfilm voice-over.

Als je een prijsstunter bent als bedrijf is zo’n goedkope voice over natuurlijk niet eens zo'n slecht idee. Maar veel bedrijven zullen zichzelf van hun beste kant willen laten zien. Dan is de voordeligste voice-over zoeken in Nederland misschien toch echt niet zo’n goed idee.

Goedkoopste voice-over tarieven

Voice Over Agency begrijpt dat, zoals bij veel zaken, men kijkt naar de voice-over prijzen enerzijds en de kwaliteit anderzijds. Het stemmenbureau heeft dan ook gezocht naar een goede balans in prijs en kwaliteit, en kwam op een gemiddelde voice-over tarieven van rond de €200 euro uit. Dit is dan ook een prijsstelling die het Nederlandse voice-over bedrijf is gaan hanteren.

Perfect voice-over werk 

Een ander voordeel van Voice Over Agency is de niet goed, geld terug garantie. Juist bij het inspreken van producties kan het zijn dat je een bepaald beeld van het eindresultaat in je hoofd hebt. Het goed briefen van je voice-over ideeën aan de stemacteur helpt al enorm, maar fijn is het vervolgens wel om te weten dat je een 100% tevredenheidsgarantie hebt. Zo loop je dus nooit risico en kun je je vooral richten op het leukste voice-over werk: de creatieve invulling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-23T17:11:39.000Z Voice Over Agency
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.