Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Agency voegt Engelse voice over service toe

Dit artikel delen:

Het vanuit Amsterdam opererende Voice Over Agency heeft haar online stemmenbureau verder uitgebreid. Zo zijn er naast Nederlandse stemmen nu ook in een paar klikken Engelse voice-overs te boeken.

Voice Over Agency heeft bij de casting van de Britse stemmen vooral gekeken naar de tone of voice van 2019. Volgens de agency zit dit grotendeels stemmen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar, die voornamelijk de focus hebben op het inspreken van bedrijfsfilms en pre-rolls.

Professionele voice-overs voor online films

Professionele voice-overs inspreken voor bedrijfsfilms, pre-rolls en animatiefilms, is een groeimarkt gebleken. Zo kiest een groeiend aantal bedrijven voor deze communicatievorm, mede omdat via social media de contactmomenten tamelijk kort zijn. Een online video van 20 seconden die snel tot de kern van het verhaal komt wint het vaak van lange geschreven teksten. De voice-over die vervolgens onder het beeld te horen is wordt door bedrijven als Voice Over Agency geleverd.

Tweetalige voice-over producties

Veel opdrachtgevers zijn ook steeds vaker actief in de Europese markt, waardoor het vaak verstandig uitpakt meteen een online video tweetalig beschikbaar te stellen. Voor een Engelse voice over rekent het Amsterdamse stemmenbureau echter hetzelfde scherpe tarief als een Nederlandse voice-over. Ook is het mogelijk om een specialist van het bedrijf de Engelse voice-over teksten te laten controleren.

Juiste tone of voice casting

Volgens Voice Over Agency gaat het vooral om de juiste casting van (mainstream) Engelse stemacteurs en niet zozeer dat er altijd naar een goedkope voice-over gezocht wordt. Zo kijkt de agency niet puur naar al het bekende voice-over materiaal van de stem, ook wil men eerst door middel van proefopnames en testen zeker weten dat de stemacteur keer op keer de verwachte tone of voice kan waarmaken.

Groeiend aantal Engelse voice-overs

Het Britse voice-over bestand wordt in de loop van 2019 verder uitgebreid, aangezien de agency wekelijks nieuwe demo’s van voice overs uit de UK ontvangt. De gecaste Engelse stemmen zijn inmiddels door het stemmenbureau online gezet en in slechts 3 klikken te boeken. Ook hanteert het voice-over bureau een ‘niet goed, geld terug’ garantie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-12T13:00:04.000Z Voice Over Agency


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.