Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Beethree benoemd tot Salesforce Platinum Partner

Dit artikel delen:
Certificaat

Beethree, marktleider onder de Salesforce Specialisten in Nederland, kondigt vandaag aan dat zij benoemd is tot Salesforce Platinum Consulting Partner. In een groot en divers partner ecosysteem, worden Salesforce consulting partners gewaardeerd op basis van de totale waarde bijdrage aan de Salesforce business, hun specialisaties en certificeringen, en belangrijker nog, klant successen. Als gevolg van sterke marktgroei ziet Salesforce een verhoogde behoefte aan partners, zoals Beethree, die innovatie en transformatie faciliteren op het platform van Salesforce.

Wat een belangrijke factor is in het behalen van de Platinum status bij Salesforce, is een hoge klanttevredenheid score. Beethree is dan ook trots op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 9.13 op een schaal van 10. Met meer dan 100 succesvolle implementaties groeit Beethree hard. Deze groei heeft geleid tot een FD Gazelle award in 2016 en behoort daarmee tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Het bereiken van de prestigieuze Platinum Consulting Partner status is echt een mijlpaal, en toont onze focus op Customer Success”, zegt Peter Bakker, oprichter en managing partner bij Beethree. "Wij redeneren vanuit de gebruiker en combineren die customer experience met de kracht van het Salesforce Platform. Klanten komen naar Beethree voor de unieke mix van Design Thinking, gecombineerd met Agile en onze diepgaande functionele en technische expertise van Salesforce."

Beethree werkt samen met grote nationale en internationale bedrijven in onder andere e-commerce, financiële sector, utilities en professional services om hun klanten, partners en medewerkers uitzonderlijke experience te bieden op basis van het Salesforce platform. Bij Beethree werken zeer getalenteerde consultants, zo ook de enige MVP, oftewel Most Valuable Professional, van Nederland. Het MVP™Program van Salesforce is een programma dat individuele leden binnen de Salesforce community erkent voor hun leiderschap, kennis en bijdrage aan de gemeenschap. “We zijn trots op alle successen die onze klanten behalen met Salesforce”, besluit Bakker.

Over Beethree
Boutique Salesforce specialist Beethree is marktleider onder de Salesforce specialisten in Nederland. Beethree gelooft sterk in de kracht van Design Thinking en Agile. Het doel is om klanten te helpen innoveren en constante verandering te omarmen. Beethree combineert sales, service en marketing ervaring met Salesforce technologie en levert daarmee state-of-the-art oplossingen.
www.beethree.nl

Over Salesforce
Salesforce.com is wereldwijd de grootste leverancier van customer relationship management (CRM) software. Het Salesforce Customer Success Platform verandert je bedrijf in een gestroomlijnde, effectieve en efficiënte organisatie op het gebied van sales, service en marketing.
www.salesforce.com/nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-28T10:49:00.000Z Beethree
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.