Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Supermicro kondigt portfolio aan van op AMD EPYC 7003 gebaseerde systemen

Super Micro Computer introduceert de meest complete serverline-up voor de AMD EPYC™ 7003 processor. Supermicro's SuperBlade op de SPECjbb 2015 Distributed, behaalde back-to-back record-benchmarks bij critical-jOPS en max-jOPS testen. De SuperBlade leverde een verbetering van 36% bij de overgang van de tweede naar de derde generatie van AMD EPYC CPUs.

De Supermicro A+ lijn omvat servers die een single- en dualsocketsysteemoplossing bevatten om de tijd to result te verkorten en betere zakelijke beslissingen te stimuleren. Zo is de onlangs aangekondigde nieuwe 2U 2-node multi-GPU server bijvoorbeeld het perfecte platform voor videostreaming, high-end cloud gaming en ontelbare social networking toepassingen. De toonaangevende systeemflexibiliteit en kostenbesparingen van Supermicro zorgen voor ononderbroken prestaties. Met innovatieve serverontwerpen die het vereiste stroomverbruik verlagen terwijl ze vooroplopen in de industrie op het gebied van prestaties.

"Supermicro is altijd marktleider geweest met zijn application-optimized serverportfolio,” aldus Charles Liang, president and CEO van Supermicro. "Onze Building Block Architecture maakt het mogelijk een veelzijdige portefeuille van systemen te leveren, die de voordelen van de derde generatie AMD EPYC processors voor specifieke workloads maximaliseren. Denk hierbij aan ons 2U 2 Node GPU systeem met PCIe 4.0 voor cloudgaming en onze 2U CloudDC enkelvoudige processor high core countsysteem voor storage toepassingen. Deze systemen verlagen de TCO- en de totale kosten van het milieu (TCE). Dit is een essentiële graadmeter omdat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het minimaliseren van de effecten van datacenters op het milieu." 

De nieuwe derde generatie AMD EPYC 7003 processors is ontworpen met de "Zen3" core, dat wel 19% meer instructions per cyclus2 levert dan de vorige generatie en max. 64 cores per socket bevat voor een exceptionele prestatie bij populaire benchmarks en realworld workloads. De nieuwe systemen van Supermicro omvatten een reeks computing- en opslagsystemen voor de meest veeleisende toepassingen voor Kunstmatige intelligentie, HPC, Enterprise en cloudgebruik.

"We hebben de EPYC 7003 processors ontwikkeld om de klanten precies dat te geven waar ze naar op zoek zijn, inclusief prestaties over alle workloads en meer time to value," aldus Ram Peddibhotla, corporate vice president, EPYC product management bij AMD. "Met leidende architectuur, prestaties en moderne security functies zijn de EPYC 7003 processors de beste keus en blijven ze maatgevend voor moderne datacenters."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-18T13:30:31.000Z Supermicro


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.