Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vertiv ontvangt drie Industry Leadership Awards van Frost & Sullivan

Vertiv (NYSE: VRT), een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, is door Frost & Sullivan met drie Industry Leadership Awards bekroond. Het marktonderzoeks- en adviesbureau prees Vertiv om zijn productleiderschap in de markt voor prefabricated & modular (PFM) datacenters in de regio EMEA. Ook werd het leiderschap als het gaat om concurrerende strategie en klantwaarde in de markt voor bedrijfskritische stroomvoorziening in de regio Asia-Pacific beloond.

Darrell Huntsman, CEO van Frost & Sullivan: “Het stimuleren van innovatie en groei is een hele opgave, die nog verder wordt bemoeilijkt door strategische ontwikkelingen die veranderingen afdwingen. Denk daarbij aan disruptieve technologieën, waardeketencompressie, convergentie binnen de sector en nieuwe bedrijfsmodellen. In het licht van deze ontwikkelingen vertegenwoordigt deze erkenning voor Vertiv een zelfs nog grotere prestatie.”

Frost & Sullivan hanteert een rigoureus analyseproces om voor elke categorie verschillende genomineerden te beoordelen alvorens de uiteindelijke ontvangers van de prijzen vast te stellen. Vertiv blonk in alle drie categorieën uit vanwege zijn klantgerichte aanpak, de integratiemogelijkheden en veelzijdigheid van zijn technologie en zijn sterke prestaties over de hele linie.

Volgens Frost & Sullivan beschikt Vertiv over een ongekend vermogen om in te springen op marktbehoeften en klantvereisten waarin andere bedrijven nog niet voorzien. Het bedrijf gaf blijk van uitmuntendheid wat betreft de ontwikkeling van producten en oplossingen die aansluiten op de huidige marktbehoeften en de toekomstige klantbehoeften. Met een verreikende strategie voor productpositionering is Vertiv erin geslaagd om een speciale positie voor zichzelf te verwerven. Daarnaast heeft Vertiv voor aanzienlijk concurrentievoordeel binnen de datacentermarkt gezorgd. Dat geldt in het bijzonder voor de segmenten colocatie, cloud computing, enterprise en edge computing.

“Toewijding aan klanten, innovatie en uitmuntendheid in de datacentersector behoren tot de topprioriteiten van Vertiv”, zegt Rob Johnson, CEO van Vertiv. “We vinden het een eer om waardering van Frost & Sullivan te krijgen voor onze klantgerichtheid en oplossingsstrategie.”

Via onderstaande links kun je de rapporten van Frost & Sullivan raadplegen en meer te weten komen over de beoordelingscriteria en analyses die aan elke prijs ten grondslag lagen:

2022 Product Leadership Award - EMEA Prefabricated Modular Data Centre Industry

Gautham Gnanajothi, Global Research Director bij Frost & Sullivan: “Het aanbod van prefabricated modular datacenter-oplossingen van het bedrijf is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: een standaard productplatform, maatoplossingen en hybride ontwerpen. Tijdens ons onderzoek kwam er voor alle drie aspecten een rode draad naar voren in de productontwikkelingsstrategie van Vertiv: het bieden van een oplossing voor de pijnpunten van klanten en hun veranderende behoeften.”

2021 Competitive Strategy Leadership Award - Asia-Pacific Critical Power Infrastructure Industry

Iqra Azam, Best Practices Research Analyst bij Frost & Sullivan: “Frost & Sullivan is onder de indruk van het vermogen van Vertiv om zijn kwaliteits- en ontwikkelingsproces voortdurend te versterken. Daarnaast is Vertiv in staat zijn innovatieve aanbod actief op te waarderen om op dynamische wijze ruimte te bieden aan de behoeften van zijn klanten.”

2021 Customer Value Leadership Award - Asia-Paci­fic UPS Industry

Iqra Azam, Best Practices Research Analyst bij Frost & Sullivan: “De sterke klantbinding van het bedrijf en zijn vermogen om nieuwe klanten aan te trekken, geven blijk van de hoge normen waaraan Vertivs producten en diensten voldoen. Vertiv heeft zich verzekerd van een uitstekend partnernetwerk en creëert daarmee een ongekende impact binnen de sector.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-22T12:15:20.000Z Vertiv


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.