Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Supermicro breidt zijn serverportfolio uit met NVIDIA H100 GPU-systemen

Super Micro Computer kondigt een serie nieuwe systemen aan die volledig zijn geoptimaliseerd voor NVIDIA H100 Tensor Core GPU's.

De gecertificeerde NVIDIA H100 PCIe GPU's systemen omvatten NVIDIA AI Enterprise, een end-to-end Cloud-Native suite en geoptimaliseerde AI- en data analysesoftware zodat organisaties eenvoudig AI kunnen toepassen. Supermicro systemen met NVIDIA AI Enterprise, in combinatie met NVIDIA H100 GPU's, vereenvoudigen het bouwen van AI-ready platforms. Daarnaast  versnellen de systemen de ontwikkeling en implementatie van AI en leveren ze de prestaties, veiligheid en schaalbaarheid om sneller inzichten te verzamelen en bedrijfswaarde te realiseren.  

De huidige generatie systemen die gecertificeerd zijn met NVIDIA H100 GPU’s betreffen: de Supermicro GPU-servers SYS-420GP-TNR, SYS-420GP-TNR2 en het SYS-740GP-TNRT Supermicro workstation. Door de bestaande workstations te certificeren met NVIDIA H100 GPU's, kunnen klanten profiteren van de nieuwe GPU prestatiewinst met de bestaande CPU-opties. 

"Vandaag introduceert Supermicro GPU servers met de nieuwe NVIDIA H100,” aldus Charles Liang, president en CEO van Supermicro. "Momenteel beschikken wij over het meest uitgebreide portfolio in de sector. Wij kunnen deze systemen leveren in verschillende formaten, waaronder 8U-, 5U-, 4U-, 2U- en 1U-opties. We leveren de nieuwste GPU ook voor onze SuperBlades, workstations en universele GPU-systemen. Klanten kunnen tot 30% prestatiewinst voor AI-inferencing verwachten in vergelijking met voorgaande GPU-generaties. De innovatieve airflow designs van onze GPU-servers resulteren in lagere ventilatorsnelheden, minder stroomverbruik, lagere geluidsniveaus en lagere cost of ownership." 

"NVIDIA H100 is een enorme stap voor ons platform,” aldus Kevin Connors, Vice President van NVIDIA Worldwide OEM Accounts. "Het brede assortiment van servers van Supermicro, aangedreven door NVIDIA H100, kan de workload op elke schaal versnellen wat bedrijven helpt om beter prestaties te leveren en de kosten te verlagen." 

Ga voor meer informatie naar: https://www.supermicro.com/en/accelerators/nvidia

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-06T12:02:47.000Z Supermicro


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.