Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BrainCreators gaat samenwerken met NVIDIA

BrainCreators, de specialist in intelligente digitale inspecteurs op basis van AI technologie, kondigt vandaag aan dat het zich heeft aangesloten bij het NVIDIA Metropolis partner programma. NVIDIA Metropolis heeft een rijk ecosysteem en biedt krachtige developer tools, een uniek applicatie framework en een partner ecosysteem dat visuele data en AI samenbrengt om vision AI applicaties een boost te geven.

De samenwerking is met name interessant voor BrainCreators omdat ze nu gebruik kunnen maken van het NVIDIA Metropolis applicatie framework. Hierdoor kan het bedrijf digitale inspecteurs ontwikkelen met de nieuwste AI-aangedreven video analysetools. Daarnaast zal het framework ook gebruikt worden om zijn bestaande digitale inspecteurs, zoals INSPECH en SEAGULL, te verbeteren. Naar verwachting zal BrainCreators dankzij de samenwerking de prestaties, de operationele efficiëntie en de security van zijn digitale inspecteurs kunnen optimaliseren.

NVIDIA Metropolis maakt het voor bedrijven, overheden en integratiepartners eenvoudiger en meer kosten efficiënt om op AI-gebaseerde oplossingen van wereldklasse te gebruiken. Het NVIDIA Metropolis ecosysteem bevat een groot en groeiend aantal leden die investeren in de meest geavanceerde AI-technieken en efficiëntste implementatieplatforms. Daarnaast krijgen partners vroegtijdig toegang tot NVIDIA platform updates om de ontwikkeling van hun AI-toepassingen verder te verbeteren en te versnellen. Verder biedt het programma partners de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende experts en andere AI-gedreven organisaties.

Glenn Brouwer, mede-oprichter en CRO van BrainCreators: “De samenwerking met BrainCreators past binnen onze strategie om nauw samen te werken met toonaangevende technologie leveranciers. Dankzij het NVIDIA Metropolis programma kunnen wij onze intelligente digitale inspecteurs verder optimaliseren, waardoor we verder kunnen groeien en onze klanten nog beter kunnen bedienen. We kijken er naar uit om samen te werken met NVIDIA en haar andere partners uit het ecosysteem.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-28T13:38:00.000Z BrainCreators


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.