Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RetSoft lanceert bedrijfsbreed documentbeheer

RetSoft, wereldwijd leverancier van documentoplossingen, lanceert RetSoft Database Manager. Een nieuwe manier om documenten te beheren in uw organisatie. Op basis van haar nieuwe Database Manager-platform introduceert RetSoft 2 nieuwe producten: RetSoft Business en RetSoft Business+.

RetSoft, gevestigd in Nederland en wereldwijde leverancier van documentoplossingen, heeft haar nieuwe platform gelanceerd: RetSoft Database Manager. Met RetSoft Database Manager zijn bedrijven in staat om alle informatie binnen de organisatie vanuit één centraal beheerde database te beveiligen en te distribueren. RetSoft dient als centrale database in de organisatie waarin u documenten en informatie opslaat en ophaalt. Met haar bekroonde tekst- en karakterherkenning en interface-mogelijkheden via zogeheten Application Programming Interfaces (API's) maakt RetSoft het mogelijk om al uw documenten (zoals e-mails, Pdf’s, Word-documenten en CAD-tekeningen) snel, eenvoudig en veilig te beheren en te presenteren in andere applicaties.

Met Business+ beschikt RetSoft bovendien over een oplossing voor documentopslag waarmee organisaties kunnen voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG). Binnen de AVG is elk bedrijf verplicht om de toestemming voor gebruik van persoonlijke gegevens te registreren. Met RetSoft’s functionaliteit "audit trail and log" kunt u aan de nieuwe wettelijke eisen voldoen. Het is mogelijk om individuele gebruikersrechten in RetSoft te beheren (wie mag wat doen) en om de datum van vernietiging van elk document vast te leggen. Met bovenstaande functies hebben klanten van RetSoft volledige controle over elk gegeven in het documentbeheersysteem.

Met Business en Business+ komt RetSoft tegemoet aan de laatste wensen van kleine en middelgrote bedrijven en van haar klanten in de publieke sector. RetSoft levert de producten Business en Business+ met automatische updates en ondersteuning van onze professionele servicedesk medewerkers.

Over RetSoft

Sinds 1997 heeft RetSoft baanbrekende archiverings- en documentoplossingen gebouwd. RetSoft wordt dagelijks gebruikt door duizenden gebruikers over de hele wereld en miljoenen documenten zijn gearchiveerd in RetSoft. Klanten gebruiken RetSoft om snel, eenvoudig en veilig de juiste informatie terug te vinden. Meer informatie is te vinden op www.retsoft.com, of www.retsoft.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T15:20:17.000Z RetSoft
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.