Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ASAPCLOUD's oplossingen in de kijker bij Microsoft Ignite Conference

HOUTEN, 20 januari 2022 – In november 2021 is tijdens de Microsoft Ignite conferentie ASAPCLOUD’s innovatieve security compliance oplossing voor de gemeente Houten gepresenteerd aan een wereldwijd publiek.

In een video gemaakt en gepresenteerd door Microsoft, vertelt ASAPCLOUD over hun beveiligingsoplossing die gebruik maakt van on-premise infrastructuur. Met cloud, edge-computing en Microsoft Azure Arc en Azure Monitor werd een veilige omgeving ontwikkeld voor de lokale gemeente waar ze hun hoofdkantoor hebben nadat een nabijgelegen stad was getroffen door ransomware.

"Er is op dit moment veel ransomware gericht op overheden in Nederland," legt Eric Surstedt, teamleider IT bij de gemeente Houten uit. "We hadden een kosteneffectieve manier nodig om een stabiele en zeer veilige on-premises omgeving te onderhouden waarmee we met vertrouwen meer dan 200 noodzakelijke diensten aan onze burgers kunnen leveren."

ASAPCLOUD heeft een uniforme managementlaag geïntegreerd die in staat is de infrastructuur van elke organisatie te bewaken, te beveiligen en te automatiseren, rechtstreeks vanuit het klantenportaal. Dit was de duidelijke keuze voor de gemeente. ASAPCLOUD viel hierdoor ook bij Microsoft op als een vooraanstaande partner die hun technologie gebruikt en een potentiële marktleidende oplossing creëert die lokale impact en wereldwijde implicaties heeft.

"We hebben veel onderzoek gedaan en samengewerkt met Microsoft om ervoor te zorgen dat we Azure Arc en Azure Monitor konden integreren in onze oplossingen," onthulde Dennis De Roo, ASAPCLOUD'S CTO. "Door dat werk zijn we in staat geweest om klanten een modulaire applicatie te bieden, die hen een breed scala aan inzichten geeft vanuit hun hele infrastructuur."

"Ik denk dat we indruk hebben gemaakt op Microsoft met onze vindingrijkheid," ging De Roo verder. "En ik denk dat deze oplossing hen opviel vanwege onze diepgaande samenwerking met hen - het is een geweldig voorbeeld voor andere Microsoft-partners, over de hele wereld, om te zien welke toonaangevende oplossingen je kunt creëren door samen te werken met Microsoft."

Naast de presentatie van de video aan de aanwezigen van de digitale Ignite-conferentie, wordt van ASAPCLOUD's topoplossing ook een case study getoond op de website van Microsoft.

ASAPCLOUD werkt voor een breed scala aan klanten die actief zijn in verschillende sectoren over de hele wereld. ASAPCLOUD is een IT Management Service & Cloud Solution provider die zijn klanten in staat stelt om succesvol te voldoen aan de eisen van vandaag en zich voor te bereiden op de verwachtingen van morgen. Als leverancier van IT Management Service & Cloud Solutions hebben wij een reeks van intelligente infrastructuur- en beveiligingsoplossingen ontwikkeld. Onze oplossingen zijn gebouwd boven op de next-generation tooling van Microsoft, en worden volledig gefaciliteerd vanuit Microsoft Azure. Hiermee realiseren en onderhouden we een krachtige IT-omgeving en een doorontwikkelde beveiligingspositie. Door onze opgebouwde kennis toe te passen bij het ontwikkelen van onze intelligente infrastructuur- en beveiligingsoplossingen en deze op maat toe te passen, stellen we onze klanten in staat om de resultaten te maximaliseren.

Link naar de video en case study:

https://customers.microsoft.com/en-us/story/1422313900035509918-asapcloud-partner-professional-services-azure-arc

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-27T18:38:48.000Z ASAPCLOUD


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.