Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rangle opent Europees kantoor in Amsterdam

Rangle, een van de snelst groeiende digitale transformatieadviesbureaus, vestigt zijn eerste Europese kantoor in Amsterdam. Het bedrijf, dat internationale klanten als Uniqlo en Aldo ondersteunt, brengt zijn unieke ontwikkelingsproces daarmee dichterbij Europese klanten.

"Als klant bij Rangle sta je altijd in nauw contact met onze experts”, vertelt Nick van Weerdenburg, Chief Executive Officer bij Rangle. "We zijn trots op onze aanpak waarin samenwerking centraal staat. Hiermee helpen we onze klanten hun bedrijf te transformeren middels digitale oplossingen voor de toekomst. De vestiging van ons kantoor in Amsterdam vormt de eerste stap naar een nauwere samenwerking met onze Europese klanten." Brendon Montgomery, Rangle's Director of Business Development, verhuist naar Amsterdam om ter plekke te helpen met de opbouw van het team in deze regio.

"Onze affiniteit met het oplossen van complexe zakelijke problemen door middel van digitale innovaties en oplossingen is uniek", aldus Montgomery. "We werken samen met onze klanten om hen te helpen belangrijke stappen voorwaarts te zetten en digitale leiders te worden in hun markt. Wij stellen hen in staat om in te spelen op de behoeften van hun klanten door middel van een technische platformstrategie en -proces, om ook in de toekomst toonaangevend te blijven.”

Rangle, gevestigd in Toronto, Canada, is expert op het gebied van mobiele en webapplicatie ontwikkeling en wordt steeds prominenter in Angular, React, Vue web en JavaScript ecosystemen. Rangle ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van een end-to-end koppeling van de bedrijfsstrategie, het ontwerp en de ontwikkeling. Dit proces leidt tot inzicht in interne zaken en verduidelijking van de markt door snelle levering, strategisch voordeel en de mogelijkheid om near-real-time gebruikers en marktgerichte data te integreren in de bedrijfsstrategie.

De brede ervaring van Rangle in de detailhandel, financiële sector, verzekeringen, biowetenschappen, logistiek en onderwijs stellen het bedrijf in staat om consument en start-up gerichte praktijkcases te delen in alle bedrijfstakken. Zij kunnen klanten introduceren en helpen bij het doorbreken van risico’s en daarvoor benodigde vaardigheden, waardoor zij hun concurrentievoordeel niet verliezen.

Het nieuwe kantoor in Amsterdam is verantwoordelijk voor het uitbouwen van Europese klantrelaties en het opzetten van een Europese strategie. De digitale transformatie is namelijk een wereldwijd begrip zonder grenzen. Rangle zet zich echter in om klanten lokaal en in heel Europa te ondersteunen. Er staan op dit moment nog een aantal functies open voor de nieuw te openen vestiging. Gedurende het jaar zal het team verder worden uitgebreid. Voor meer informatie over de openstaande vacatures bekijk: https://rangle.io/careers/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-11T12:13:34.000Z Rangle.io
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.