Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems leider in Gartner MXDP Quadrant 2019

Utrecht, 15 juli 2019 – OutSystems, leverancier van hét platform voor low-code-applicatieontwikkeling, is benoemd tot leider in het eerste Gartner Magic Quadrant for Multiexperience Development Platforms (MXDP) 2019. Ook heeft OutSystems de hoogste score behaald op het vlak van uitvoeringskracht. OutSystems toont als leider in de MXDP-sector een sterke combinatie van uitvoeringskracht gekoppeld aan een complete visie voor de sector. Het Gartner Quadrant toont aan dat het platform van OutSystems zich blijft ontwikkelen en gebruikers in staat stelt enerverende en innovatieve ervaringen over meerdere touchpoints te ontwikkelen, zoals voice-assistenten en wearables.

De toekomst is multiexperience 

OutSystems ziet het Gartner-rapport als een bevestiging dat de toekomst van app-ontwikkeling multiexperience is. Leiders moeten daarom voorbij web- en mobiele apps kijken en functionaliteiten bieden om op nieuwe touchpoints zoals voice, chatbots en augmented reality in te kunnen spelen. Gartner definieert multiexperience development platforms (MXDP) als een product of set aan producten dat professionele ontwikkelaars (en citizen developers) een geïntegreerde set aan front-end ontwikkeltools en back-end-diensten biedt om schaalbare op maat gemaakte apps te ontwikkelen voor meerdere digitale touchpoints. 

Paulo Rosado, CEO bij OutSystems over het quadrant: “Het Gartner Quadrant sluit perfect aan op wat onze klanten ons vertellen. Enterprises willen een strategische aanpak voor apps die gebruikers aanspreken, zonder daarbij verschillende tools te moeten gebruiken voor elk touchpoint. Ons platform biedt ze de mogelijkheid om op hoge snelheid en op een veilige manier ervaringen te ontwikkelen waar klanten echt op zitten te wachten.” Lees hier meer over de benoeming van OutSystems tot leider in het Gartner Magic Quadrant for Multiexperience Development Platforms.

-----

 Over OutSystems

 Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-15T16:27:23.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.