Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Twyns start samenwerking met ontwikkelpartner MyBit

Twyns en MyBit zijn per november 2021 een partnerschap aangegaan, waarin MyBit met een dedicated team van softwareontwikkelaars het team van Twyns is gaan versterken. De hechte samenwerking tussen de twee bedrijven leidt ertoe dat in korte tijd ambities van Twyns kunnen worden waargemaakt.

Softwarebedrijf Twyns, gevestigd in Amsterdam, ontwikkelt al meer dan 15 jaar software voor toezicht en handhaving in steden met daarnaast ook handhaving van openbaar vervoer en betaald parkeren. Hiervoor gebruikt Twyns eigen applicaties en IT-platforms. Klanten van Twyns zijn onder meer gemeente Amsterdam, Stad Antwerpen, Rijkswaterstaat en de Nederlandse Spoorwegen.

MyBit, gevestigd te Hilversum, specialiseert zich in Custom Software Development. Met een team van ontwikkelaars, testers, UX-designers, product owners, security specialisten en informatie analisten draagt MyBit bij aan de ontwikkelambities van haar partners.

Afgelopen jaar heeft Twyns ervoor gekozen een externe developmentpartner te selecteren die, samen met de softwareafdeling van Twyns, in staat is vorm te geven aan de next step die Twyns voor ogen heeft. Belangrijkste doel is om in korte tijd haar bestaande platforms verder te schalen en verder uit te bouwen. MyBit en Twyns zijn ontwikkelpartners geworden en bouwen samen aan deze belangrijke platforms.

Onno Steman, COO van MyBit: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Twyns. Door de inzet van een team toegewijde ontwikkelaars, testers en DevOps-engineers werken we dagelijks aan de verdere uitbouw van de software van Twyns. Daarnaast voegen wij kennis en expertise toe in de servicedienstverlening ten behoeve van de klanten van Twyns.”

Twyns is ook enthousiast over het partnerschap met MyBit. Arthur van Wijck Jurriaanse, CEO Twyns: “Ons partnerschap met MyBit is een belangrijke stap voorwaarts. De samenwerking tussen de ontwikkelaars en andere specialisten van MyBit samen met het ontwikkelteam van Twyns zal gaan leiden tot het verwezenlijken van mooie ambities. De technische kennis en ervaring van MyBit met betrekking tot het werken in mixed teams, dus met zowel ontwikkelaars van Twyns als MyBit, levert dubbele winst op. Onze klanten zullen een zichtbare versnelling zien in onze productontwikkeling. Daarnaast leert ons eigen team ondertussen ook beter te werken volgens een Agile-aanpak met toepassing van innovatieve en nieuwe technologie.”

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-14T17:30:09.000Z MyBit


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.