Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems staat aan de basis van digitale bankoplossing van Western Union

Nieuwe bankapplicatie biedt gebruikers een geïntegreerde oplossing voor digitaal bankieren en geldtransfers, inclusief toegang tot een digitale portemonnee met meerdere valuta

Utrecht - OutSystems, wereldwijd leider in high-performance applicatieontwikkeling, is een samenwerking aangegaan met Western Union, wereldleider in grensoverschrijdend, cross-currency geldverkeer en betalingen, om de lancering van haar nieuwe digitale bankaanbod in Duitsland, Polen en Roemenië te ondersteunen. Door bedrijfskritische applicaties en klantportalen op het OutSystems-platform te ontwikkelen, kan Western Union producten bouwen die de relatie met klanten uitbreiden en een nieuwe digitale bankervaring voor de toekomst creëren.

Dankzij de samenwerking met OutSystems heeft Western Union een full-service digitale klantervaring gebouwd. Deze biedt gebruikers de mogelijkheid om geldtransfers in meerdere valuta te stroomlijnen, waarmee de behoefte aan digitale transformatie wordt vervuld. De flexibele gebruikerservaring op het OutSystems-platform maakt het voor Western Union gemakkelijk om applicaties te integreren. Daarnaast biedt de kracht en flexibiliteit van het low-code platform een versnelde mogelijkheid om applicaties continu te testen en aan te passen. Dit stelt Western Union in staat om continu te blijven innoveren.

"De samenwerking met OutSystems stelt ons in staat een full-service digitale bankervaring te bieden, waardoor de relatie die we met onze klanten hebben wordt uitgebreid en versterkt", aldus Thomas Mazzaferro, Chief Data and Innovation Officer voor Western Union. "OutSystems biedt de innovatie en wendbaarheid om de digitale transformatie van Western Union te versnellen."

"Western Union had een high-performance low-code oplossing nodig om hun ontwikkelteam in staat te stellen de lancering van de digitale bankervaring te versnellen en te laten zien hoe innovatief de financiële dienstenindustrie kan zijn," zegt Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems. "Financiële instellingen staan onder toenemende druk om hun klanten digitale diensten en ervaringen te bieden. Met de integratie van ons softwareontwikkelingsplatform is Western Union een digitale technologieleider geworden, die snel innoveert en evolueert om uitzonderlijke klantervaringen te bieden."

De mobiele apps en klantportalen van Western Union zijn momenteel beschikbaar in Duitsland, Polen en Roemenië, met plannen om later dit jaar uit te breiden naar de VS en andere Europese markten.

Luister het verhaal van Western Union tijdens het NextStep event op 15 november 9.30 am CET, die virtueel plaatsvindt van 15 tot 17 november. Ga voor meer informatie en registratie naar de NextStep 2022-pagina

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-04T10:20:28.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.