Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Jimdo Dolphin biedt nu SEO-mogelijkheden

Dolphin-websites nu nog makkelijker te vinden Jimdo, aanbieder van een systeem om snel en eenvoudig zelf websites te maken, laat met zijn next-generation-websitebouwtool Dolphin geavanceerde opties voor slimme zoekmachineoptimalisatie (SEO) zien. Hiermee verhoogt een gebruiker van Dolphin de vindbaarheid van zijn of haar website. Met Dolphin kan een mkb’er of zzp’er binnen drie minuten een persoonlijke website creëren, inclusief tekst en foto’s.

Jimdo, aanbieder van een systeem om snel en eenvoudig zelf websites te maken, laat met zijn next-generation-websitebouwtool Dolphin geavanceerde opties voor slimme zoekmachineoptimalisatie (SEO) zien. Hiermee verhoogt een gebruiker van Dolphin de vindbaarheid van zijn of haar website. Met Dolphin kan een mkb’er of zzp’er binnen drie minuten een persoonlijke website creëren, inclusief tekst en foto’s.

Matthias Henze, CEO van Jimdo: “We hebben het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk gemaakt, door allerlei taken op het gebied van zoekmachineoptimalisatie te automatiseren. Dat geldt voor zaken als meta-titles, meta-descriptions, optimalisatie voor mobiele toestellen, het snel laden van pagina’s, systeempagina’s, de sitemap, robots.txt, URL’s en redirects. Verder profiteren klanten van een virtuele assistent die hen helpt om iedere pagina te optimaliseren voor betere vindbaarheid.”

Met Dolphin lanceerde Jimdo eerder dit jaar een volledig nieuwe aanpak voor het bouwen van websites. Een gebruiker hoeft niet meer te doen dan een aantal korte vragen te beantwoorden over zijn of haar onderneming – Dolphin doet de rest dankzij de inzet van intelligent technology. Met behulp van artificial intelligence wordt een website gebouwd, die precies aansluit bij de specifieke behoeften van de klant.. De website wordt direct al persoonlijk gemaakt met content van de gebruiker zelf of – als die niet beschikbaar is – met content die is afgestemd op de branche van de klant.

Uit onderzoek van Jimdo bleek dat meer dan een derde (37 procent) van de zzp’ers en mkb’ers geen bedrijfswebsite heeft omdat ze denken dat ze hiervoor te weinig technische kennis hebben. Ook een gebrek aan tijd is een vaak genoemd argument om er niet aan te beginnen. Die zorgen neemt Dolphin weg. De toegevoegde SEO-mogelijkheden maken Dolphin nu nog aantrekkelijker voor de doelgroep.

Meer informatie over Jimdo Dolphin is te vinden op https://nl.jimdo.com/dolphin/.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-24T12:03:12.000Z Jimdo
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.