Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HSO en Intershop werken samen in commerce

Microsoft Solution Integrator HSO heeft vandaag aangekondigd te zullen gaan samenwerken met Intershop. Hiermee kunnen klanten van HSO gebruikmaken van alle voordelen die een volledige integratie van Intershop’s commercefunctionaliteit in een Dynamics AX of 365 omgeving biedt.

HSO richt zich op de retail- en groothandelsbranche. Het partnership met Intershop past bij deze strategische keuze, omdat de onderneming specifiek voor deze klanten nu ook een state-of-the-art e-commerce-oplossingen biedt.

Marcel Kroon, Managing Director HSO: “HSO bedient steeds meer grote en internationale groothandels en retailbedrijven. Dit type ondernemingen heeft behoefte aan stevige omni-channel IT-architectuur, waarbij een schaalbare e-commerce-oplossing een must is. Onlangs heeft Forrester Research Intershop genoemd als een van de leidende partijen op het gebied van B2B e-commerce-oplossingen. We voorzien dan ook in de behoefte die bedrijven als HSO hebben.”

René Verspuij, Sales Director Partners Intershop: “Intershop heeft een Microsoft Gold ISV Competency behaald en dat is ook gunstig voor klanten van HSO: zij kunnen niet alleen gebruikmaken van Intershop’s commerce solution, maar door de volledige integratie ook het maximale halen uit hun Dynamics 365 en Dynamics CRM landscape.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-08T10:21:08.000Z Intershop Communications AG
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.