Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CROP kiest RPA-oplossing van Yarado voor procesautomatisering

CROP accountants & adviseurs start een samenwerking met RPA-oplossing Yarado om operationele processen in de fiscale aangiftepraktijk verder te automatiseren en te optimaliseren.

CROP is een accountants- en advieskantoor met ruim 275 professionals verdeeld over diverse disciplines zoals accountancy, corporate finance, IT audit en fiscale dienstverlening. Yarado is een Nederlandse leverancier van Robotic Processing Automation (RPA)-oplossingen. Vanaf oktober maakt CROP gebruik van de RPA-oplossing van Yarado.

Sinds het begin van dit jaar is een aantal pilot projecten succesvol afgerond, waarmee de basis is gelegd voor een structurele samenwerking. Als onderdeel van deze projecten heeft CROP de RPA-oplossing ingezet om ruim 8000 aangiften te verzorgen en daarmee meer dan 2000 uur per jaar te besparen.

Guido van Aarle, fiscaal partner bij CROP en mede verantwoordelijk voor de innovatie bij het vooruitstrevende accountants- en advieskantoor, is onder de indruk van de resultaten. “Met behulp van Yarado zijn we er in geslaagd om uitzonderlijk snel en tegen lage kosten tot volledig geautomatiseerde processen te komen. Het was voor ons een sprong in het diepe, maar zeker erg verfrissend. Deze samenwerking laat zien waar CROP in de toekomst heen wil op het gebied van automatisering en innovatie. Een moderne manier van werken, waarbij verregaande automatisering ervoor zorgt dat we klanten meer tijd en toegevoegde waarde kunnen bieden.”

Jop de Bakker, CEO van Yarado, geeft aan blij te zijn met de samenwerking: ”Met onze RPA-oplossing bieden we organisaties de mogelijkheid om handmatige processen snel en effectief te automatiseren. Deze samenwerking met CROP is een mooi voorbeeld van hoe snel partijen profiteren van onze oplossing. In deze casus zijn we klein begonnen en daarna opgeschaald en is de directe investering binnen vier maanden terugverdiend.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-21T09:58:20.000Z Yarado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.