Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IT-onderneemster Marloes de Ruiter van Weprocess opgenomen in VIVA400

De lijst van 400 meest inspirerende vrouwen van Nederland volgens magazine VIVA is bekend. Marloes de Ruiter van IT-bedrijf Weprocess uit Zoetermeer staat ook op de lijst in de rubriek van ‘Business & Creatie’. Alle vrouwen blinken uit op hun vakgebied en zijn zo een inspiratie voor hun omgeving.

Vrouwentijdschrift VIVA kiest maakt jaarlijks een selectie van 400 topvrouwen die vanwege hun prestaties in de schijnwerpers hebben gestaan. Ook onderneemster Marloes de Ruiter uit Zoetermeer is genomineerd, in de categorie Business & Creatie. Ze is gekozen voor haar werk voor klanten als Cemex Trescon, Smiel Designer en Bibliotheek Zoetermeer.

Het bedrijf Weprocess van Marloes ondersteunt zakelijke klanten en organisaties bij het inrichten, analyseren, digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, systemen en tools. Dit is natuurlijk een typische mannenwereld, maar Marloes schrikt hier niet van terug. Haar bedrijf groeit snel en ze heeft de omzet en het aantal medewerkers dit jaar zelfs verdubbeld. Daarnaast startte ze de Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen, een netwerk om vrouwelijke ondernemers in de regio te steunen.

VIVA400

De VIVA400 is een prijs voor vrouwen die iets speciaals hebben bereikt. Sommigen hebben een prijs gewonnen, anderen hebben een uniek idee uitgevoerd en weer anderen zijn succesvol een eigen business gestart. VIVA hanteert de vier categorieën: Zorg & Onderwijs, Tech & Innovatie, Sport & Spirit en Business & Creatie. Stemmen kan tot 1 december. De winnaars worden eind december 2020 bekend gemaakt.

Meer informatie over Marloes de Ruiter is te vinden op de lijst van VIVA400

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-11T15:57:38.000Z DelanoPR


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.