Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ocean BI en Service Growth tekenen samenwerking

Ocean BI en Service Growth tekenen samenwerking

Ocean BI, een zee van informatie en Service Growth tekenen voor strategische samenwerking Service Growth (SG) bewijst dat mensen het verschil maken in Services en Sales, hiervoor heeft SG een driestappenplan ontwikkeld om medewerkers vanuit eigen motivatie te stimuleren in persoonlijke ontwikkeling en groei naar het gezamenlijk behalen van betere resultaten met meer werkplezier.

Hoe? Door het verschaffen van individueel inzicht op basis van stimulerende kengetallen en KPI’s, het bieden van ruimte voor ontwikkeling en groei, het openen van potentieel en blijven leren op basis van behaalde resultaten in de praktijk.
Hier komt zoveel (positieve) energie vrij bij de medewerkers wat direct leidt tot hogere klanttevredenheid, hogere verkoopopbrengsten en reductie van operationele kosten! Dat wil toch iedereen?

OceanBI, opgericht in 2007, is een innovatieve organisatie gericht op automatisering van processen rond Informatiemanagement in het algemeen en datawarehouse automation en BI in het bijzonder. Met DDM Studio (Dynamic Data Modelling) heeft Ocean BI een grote voorsprong op het gebied van datawarehouse automation, waarmee zij snel en resultaatgericht BI-oplossingen leveren. Ook dit portfolio zal in de komende jaren uitgebreid worden tot een full-service BI dienstverlening, waarbij het accent ligt op het ondersteunen van de business om de maximale waarde uit data te halen.

Ocean BI richt zich volledig op de ontwikkeling van DDM Studio en vergroten van het marktaandeel via een channel, met in de toekomst meer resellers en implementatiepartners voor de levering van services. De samenwerking met SG is een belangrijke stap voorwaarts.

De nieuwe samenwerking biedt voor beide organisaties een optimaal fundament voor groei en ontwikkeling, zowel in samenwerking als onafhankelijk van elkaar. De focus van SG op de levering van geoptimaliseerde Services & Sales en van OceanBI op de delivery van BI oplossingen stimuleert beide tot het leveren van topprestaties binnen hun specialismen.

Harm Geerlings (hgeerlings@oceanBI.com)

Marc Vinke (marc.vinke@servicegrowth.nl)Contactgegevens:

Ocean BI B.V.

Sluisplein 61
1975 AG IJMUIDEN

Service Growth B.V.

Amersfoortsestraatweg 7
1412 KA NAARDENOver Ocean BI, een zee van Informatie

Ocean BI is een innovatieve organisatie gericht op automatisering van processen rond Informatiemanagement in het algemeen en datawarehouse automation in het bijzonder. De innovatieve kenmerken worden gedragen door een unieke inzet van metadata management en de adoptie van in de praktijk bewezen (ontwikkel)methodieken. Deze combinatie legt het fundament onder het realiseren van supersnelle resultaten, terwijl de risico's zeer beperkt blijven door de inzet van best practices. Lees meer op www.oceanbi.com


Over Service Growth - Performance verbetering vanuit de medewerkers

Service Growth verhoogt de service & verkoop en verlaagt de kosten door medewerkers de regie te laten nemen over hun eigen prestaties en ontwikkeling. Hier komt zoveel positieve energie vrij dat uw medewerkers meer plezier in het werk krijgen en de performance verbetering gerealiseerd wordt door de medewerkers zelf.

Service Growth haalt de waarde uit uw (service) data door eenvoudig en doelgericht inzicht te geven met hun dashboards en de speciaal hiervoor ontwikkelde Service Growth Index™. Daarnaast wordt het kennisniveau van medewerkers op niveau gebracht en gehouden door unieke Gamification learning app. Werk en leren wordt weer leuk!
Lees meer op www.servicegrowth.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-21T09:43:00.000Z Ocean BI


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.