Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

T-Systems lanceert adviestak voor Industry 4.0

• Nieuwe adviestak Digital Solutions brengt geavanceerde Europese Industry 4.0 kennis naar de Nederlandse markt • Schaalbare proof of concepts voor klanten in Deutsche Telekom Innovation Labs • Organisatie komt nog dit jaar met propositie rondom 5G Campus & Edge Computing

UTRECHT, 18 maart 2020 - T-Systems Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, zet een nieuwe adviestak op voor diensten en oplossingen rondom Industry 4.0. De adviestak ‘Digital Solutions’ richt zich op sectoren waar hyperconnectiviteit en data intelligence cruciaal zijn. Hiermee springt T-Systems in op de snel toenemende vraag naar advies-, ontwikkel- en implementatiediensten en schaalbare proof-of-concepts op dit gebied. Nederlandse klanten krijgen daarmee direct toegang tot de vijf Europese Innovatiecentra van Deutsche Telekom en hun zeer uitgebreide Industry 4.0 ervaring en best practices.

 

T-Systems’ Digital Solutions voorziet naast de advies-, ontwikkel- en implementatiediensten vooral in een executiekracht die door consultingorganisaties onvoldoende wordt ingevuld. Onder leiding van T-Systems’ adviseurs kunnen IT en business gezamenlijk een digitalisering- en investeringsstrategie ontwikkelen op basis van reële Industry 4.0 cases. In het Utrechtse innovatiecentrum ondersteunt T-Systems klanten bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten en kan men kennis maken met best practices en nieuwe technologieën die wereldwijd bewezen zijn.

 

Profiteren van unieke kennis

De nieuwe adviestak zal zich in eerste instantie focussen op sectoren waarbij data en connectiviteit de ruggengraat vormen, zoals de maakindustrie, transport & logistiek, FMCG en retail. Sake Algra, Managing Director T-Systems Nederland: ”Industry 4.0 kent de hoogste toegevoegde waarde als IT en connectiviteit worden geïntegreerd. Helaas lopen veel Nederlandse bedrijven nog achter op dit punt. We zien dat het hen onvoldoende lukt om hun core ICT aan te laten sluiten op de innovaties ontwikkeld in de business en operatie. Als onderdeel van Deutsche Telekom zijn we als T-Systems in de unieke omstandigheid onze klanten te adviseren over zowel de waarde en gebruik van data als ook connectiviteit, zoals 5G. Zo helpen wij hen stap-voor-stap te transformeren naar een hyperconnected en datagedreven organisatie.”

 

Focus op nieuwe technologieën 5G, IoT, AI en Data Analytics

Aansluitend op Industry 4.0 zal T-Systems dit jaar met drie technologieproposities op de markt komen: 5G Edge Computing, Industrial IoT en Data Analytics & Artificial Intelligence. Klanten kunnen uitgebreid experimenteren met deze technologieën in Nederland maar ook in verschillende innovatiecentra in Europa. Hans Aaldering, Business Unit Directeur bij T-Systems Nederland: “Ons doel is dat organisaties echt ondervinden welke waarde deze technologieën kunnen toevoegen aan hun business of operatie. Digital Solutions is onderdeel van het Europese Innovatie Netwerk van Deutsche Telekom (DT) en dat geeft klanten directe toegang tot onze vijf high tech Innovation Labs.” In Darmstad, Israël, Berlijn, Budapest en Wenen worden in deze Labs op basis van open innovatie toepassingen ontwikkeld met 5G, blockchain, Artificial Intelligence, Data Analytics, Machine Learning, VR en AR, Industriële IoT, Edge Computing en Cloud.

 

Onderdeel van internationaal netwerk

Naast de Innovation Labs wordt de nieuwe adviestak ondersteund door de technologieconsultants van Detecon. Deze wereldwijde organisatie van Deutsche Telekom is verantwoordelijk voor strategieontwikkeling en realisatie van geavanceerde Industry 4.0 projecten. De kennis van mobiele netwerken binnen DT en de lokale zusterorganisatie T-Mobile biedt klanten ook toegang tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van 4G/ 5G en IoT.

 

-----------------------------------------------

 

OVER T-SYSTEMS

T-Systems Nederland is een dochteronderneming van T-Systems International, onderdeel van Deutsche Telekom. T-Systems levert consultancy voor digitale transformatie, technologie, security, cloud, connectiviteitsdiensten en ICT-beheer voor bedrijfskritische omgevingen in alle sectoren over de gehele wereld.  

 

T-Systems Nederland B.V.

Contact: Mirjam Wamsteeker

Tel.: +31-641543236

E-mail: MarcomNL@T-Systems.com

 

PR-contact - Voxx Content in Context

Contact: Bonneke Weber

Tel.: +31-644563653

Email: bweber@voxx.nl

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-18T12:07:46.000Z T-Systems Nederland


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.