Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RPA vendor Yarado sluit partnership met Full Finance Consultants

Yarado start een samenwerking met Full Finance Consultants, dienstverlener voor de accountancymarkt. Met dit partnership verstevigen beide partijen hun positie op de markt van procesautomatisering voor administratie- en accountantskantoren.

De snelgroeiende Nederlandse leverancier van Robotic Processing Automation (RPA)- oplossingen Yarado start een samenwerking met Full Finance Consultants, dienstverlener voor de accountancymarkt. Dit partnership maakt het mogelijk om accountants- en administratiekantoren en andere partijen werkzaam in de branche nog beter te bedienen met branchespecifieke oplossingen en procesautomatisering van herhalende werkzaamheden.

Martijn Kriek, mede-verantwoordelijk voor de ict-adviespraktijk van Full Finance Consultants, is blij met de toevoeging van Yarado aan de dienstverlening. ”Als kennisleverancier kennen we enerzijds de softwareleveranciers, ict- en brancheontwikkelingen, en anderzijds hebben we domeinspecifieke kennis van de werkzaamheden en processen die we helpen optimaliseren. Met de flexibiliteit en efficiëntie van Yarado kunnen wij onze klanten helpen effectiever en efficiënter te werken.”

”Met onze RPA-oplossing bieden we organisaties de mogelijkheid om processen snel en effectief te automatiseren. Door de samenwerking met Full Finance Consultants vergroten we onze aanwezigheid in een domein dat enorm profiteert van het automatiseren van herhalende werkzaamheden. Zeker binnen accountancy is future of work een actueel onderwerp en we zijn dan ook verheugd dat we met deze samenwerking nog meer partijen kunnen begeleiden bij hun transitie naar het werken van de toekomst”, aldus Jop de Bakker, CEO van Yarado.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-22T09:02:29.000Z Yarado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.