Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Quint gaat partnerschap aan met execution management specialist Celonis

Quint Technology maakt deel uit van Quint Group en heeft zijn hoofdkantoor in Nederland. Quint Technology biedt enterprise automation diensten aan en versterkt hiermee organisaties in hun digitale transformatie. Celonis is de leider in Execution Management systems (EMS) en levert oplossingen voor data gedreven transformeren op basis van haar markleidende process mining technologie.

Inzicht in processen maakt betere besluitvorming mogelijk en verbetert bedrijfsresultaten

Het Execution Management System van Celonis helpt bedrijven in elke branche de uitvoeringscapaciteit te maximaliseren door gebruik te maken van process mining-technologie om gegevens in realtime uit bronsystemen te extraheren en de meest impactvolle execution gaps in de uitvoering te identificeren. Het EMS van Celonis bestaat uit uitvoeringsinstrumenten, uitvoeringstoepassingen, een ontwikkelaarsstudio en een EMS-winkel. Ze zijn allemaal gebouwd op het Celonis EMS-platform. Celonis Execution Instruments stelt procesprofessionals in staat de uitvoeringscapaciteit te meten en execution gaps in de uitvoering te identificeren. Celonis Execution Applications stelt alle rollen in een afdeling in staat om de uitvoeringscapaciteit te beheren. Uitvoeringsapplicaties weten welke execution gaps de grootste zakelijke impact hebben en de beste aanpak om ze op te lossen. Ze handelen door routinebeslissingen te automatiseren en, indien nodig, activeren ze de juiste mensen om actie te ondernemen.

Datagedreven transformatie

“Quint is gespecialiseerd in datagedreven digitale transformaties,” zegt Peter Kuypers, Managing Consultant bij Quint. “We hebben veel ervaring als implementatiepartner. Dankzij het partnerschap met Celonis kunnen we organisaties nu ook beter helpen te sturen op effectiviteit en rendement. De samenwerking zorgt ervoor dat we binnen een organisatie bijvoorbeeld binnen een week het verbeterpotentieel van de business- en ondersteunende processen (IT, HR, Facilitair en Inkoop) kunnen identificeren. Die mogelijkheden zien we ook voor andere processen, bijvoorbeeld HR. De inzichten van Celonis stellen onze klanten in staat betere beslissingen te nemen en hun bedrijfsresultaten te optimaliseren.”

Karina Vogl, Vice President Partner Management EMEA bij Celonis: “Celonis gelooft dat elk bedrijf zijn execution management capaciteiten kan ontdekken en inzetten. Aan de hand van onze marktleidende process mining-kern, helpt het Celonis Execution Management System bedrijven elk facet van execution management te beheren, van analyse tot strategie en planning, beheer, acties en automatisering. De combinatie van onze krachtige technologie en Quint’s unieke mogelijkheden voor bedrijfsautomatisering zal ondernemingen helpen execution gaps te dichten die hen ervan weerhielden om volledige uitvoercapaciteit te bereiken. ”

Over Celonis

Celonis gelooft dat elk bedrijf zijn volledige execution management capaciteit kan realiseren. Aangedreven door zijn marktleidende process mining-kern, biedt het Celonis Execution Management System een reeks instrumenten en applicaties, de Celonis Studio en platformmogelijkheden voor zakenmensen en gebruikers. Het EMS-aanbod van Celonis helpt bedrijven bij het beheren van elk facet van uitvoeringsbeheer, van analyse tot strategie en planning, beheer, acties en automatisering. Celonis heeft duizenden klanten, waaronder ABB, AstraZeneca, Bosch, Coca-Cola, Citibank, Dell, GSK, John Deere, L’Oréal, Siemens, Uber, Vodafone en Whirlpool. Celonis heeft zijn hoofdkantoor in München, Duitsland en New York City, VS en heeft 15 kantoren wereldwijd.

Over Quint

Quint is een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf. We ondersteunen organisaties bij het ontwerpen en implementeren van hun digitale transformatie. Hierbij versnellen en verankeren we transformaties door mensen, processen, technologie en leiderschap met elkaar te verbinden. Quint richt zich in het bijzonder op Digital Strategy, Data & AI, Lean Agile Enterprise, Enterprise DevOps, Enterprise Cloud , Sourcing Advisory, IT Governance en Enterprise Automation.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-03T11:39:43.000Z Quint


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.