Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Woningbouwvereniging de Alliantie vervangt applicatielandschap

De Alliantie is een van de grotere woningbouwverenigingen in Nederland. Deze woningcorporatie werkt aan een ambitieus programma om wendbaarder te zijn en snel en goed op wijzigende omstandigheden in te kunnen spelen. Om dit te realiseren wordt onder andere het applicatielandschap met alle kernpakketten, het mijn-omgeving portaal voor huurders en de klantenservice gemoderniseerd. OutSystems wordt gebruikt als de presentatielaag in het nieuwe landschap.

De afgelopen maanden werkte Transfer Solutions  aan het omzetten van het huidige ‘mijn-alliantie’ portaal naar een nieuwe versie in OutSystems. Begin januari is dit onderdeel met succes in productie genomen. In eerste instantie is de functionaliteit niet gewijzigd, maar kreeg het geheel een frisse look en een betere gebruikersvriendelijkheid. In dit nieuwe portaal worden de huidige klantreizen langzaamaan vervangen door nieuwe en verbeterde processen. De reis die de eindgebruikers maken wordt nauwkeurig in kaart gebracht en waar mogelijk verbeterd.

“De Alliantie heeft een visie ontwikkeld op hoe we ook op lange termijn een flexibele en wendbare organisatie kunnen zijn. Met de vervanging van ons applicatielandschap kiezen we voor applicaties waar we zelf onze kennis in ontwikkelen en daardoor snel en efficiënt kunnen reageren op ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. We plaatsen onze huurders centraal en ontwikkelen klantreizen om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van de huurders. Outsystems speelt daar een grote rol in als partner om op de communicatielaag de informatie gebruikersvriendelijk te tonen. Outsystems stelt ons ook in staat om snel aan te kunnen passen als de situatie daar om vraagt” aldus Jacqueline Tan, hoofd ICT bij de Alliantie.

Een mooi project met een tevreden klant! De volgende stap is alweer gezet met het opzetten van een medewerkersportaal, de klantreizen mijnWoning en mijnIncasso en het vervangen van de huidige native apps door een versie in OutSystems.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling marketing en communicatie van Transfer Solutions 0345616888

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-29T15:27:12.000Z Transfer Solutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.