Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VOGSY biedt nu zowel Microsoft 365- als Google Workspace-integratie

Amsterdam, 14 Juni 2022 - VOGSY, connected ERP solution voor B2B Services, heeft de release aangekondigd van integratie met Microsoft 365 als respons op groeiende vraag uit de markt. De integratie omvat Word, Outlook, OneDrive en Excel en het toegangsbeheer van Microsoft.

"We blijven ons inzetten voor Google Cloud als ons platform voor infrastructuur", zegt Leo Koster, oprichter van VOGSY, eraan toevoegend; "Met name door het vermogen van GCP om effectief, efficiënt en met maximale veiligheid op te schalen, waar ook ter wereld."

De integratie ondersteunt belangrijke zakelijke vereisten, van geautomatiseerd e-mailen tot het veilig en naadloos creëren van belangrijke documenten zoals offertes en facturen. Het zorgt ook voor een uniforme mappenstructuur in Drive / Onedrive voor de opslag van  documenten. Add-ons voor de meest populaire Spreadsheet-software op de markt zorgen daarnaast voor actuele rapporten vanuit VOGSY over alle business aspecten van het services bedrijf.

"Net als bij Google Workspace willen we dat Microsoft 365-gebruikers hun bestaande kantoorproductiviteitstools in ERP kunnen benutten", legt Mark van Leeuwen, CEO van VOGSY, uit. “Het is een suite van tools die je niet meer hoeft aan te schaffen en onderhouden, de mensen kennen het, en het biedt onze klanten efficiëntie in hun IT-landschap. Ook zijn gebruikers daardoor veel sneller onboard.”

VOGSY is een partnerschap aangegaan met Google Cloud en is met Google Workspace geïntegreerd, vanaf de oprichting in 2015, om de activiteiten van servicebedrijven te transformeren. "Dit heeft grote waarde gecreëerd voor onze klanten en voor VOGSY zelf", vervolgt van Leeuwen. "We zijn verheugd om dit uit te breiden naar het Microsoft 365-ecosysteem, waardoor onze adresseerbare markt niet alleen wordt uitgebreid naar nieuwe sectoren maar in het bijzonder ook naar grotere professional services firma’s."

In een tijd waarin het gedistribueerde team de norm is geworden, zijn verbonden processen, gegevens en uiteindelijk software de belangrijkste prioriteit in de dienstensector. Ook daarom is de Microsoft 365-integratie een belangrijke stap in de volgende fase van VOGSY’s Connected ERP-visie. “Maar zeker niet de enige, er zijn nog veel meer business tools waarmee we gaan verbinden en API’s die we in de nabije toekomst gaan uitrollen”, besluit Leo Koster.

De Microsoft 365-integratie is nu beschikbaar voor VOGSY-klanten. Lees meer over de voordelen in deze VOGSY blogpost.

Over VOGSY

VOGSY is de Connected ERP voor de B2B-servicesector en maakt deel uit van de GAV International Group, die zelf 35 jaar ERP-excellentie heeft met klanten in meer dan 30 landen en technologie over de hele wereld. Leidinggevenden, managers en andere professionals die werkzaam zijn in verkoop, financiën, operaties en projectbeheer kunnen allen hun werk sneller en gemakkelijker klaren met de verbonden processen en gegevens van VOGSY. Neem voor meer informatie contact op met info@vogsy.com of bezoek www.vogsy.com

Over GeeFirm

GeeFirm is reseller van Cloudoplossingen als Google Workspace, Zoho Business Software en VOGSY in de Benelux. Lees meer over de integratie met Microsoft365 in onze blogpost of bezoek onze website. GeeFirm verzorgt implementaties van VOGSY en kan maatwerk leveren als het gaat om CRM, ERP of Finance integraties met VOGSY. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Wout Klok

Email ons

Bezoek onze website

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-15T00:23:55.000Z AllSolutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.