Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Provolve IT lanceert de ESD Baseline Community.

Woensdag 25 oktober organiseerde het Haagse IT-bedrijf Provolve IT haar eerste user event voor klanten van Easy Software Deployment, een product van Provolve IT. Op dit drukbezochte event werd tevens ESD Baseline gelanceerd; een community voor niet alleen klanten van Easy Software Deployment, maar ook potentiële nieuwe klanten en overige geïnteresseerde partijen.

Yvonne van Zummeren, Marketing Manager van Provolve IT: “Middels de ESD Baseline community wil Provolve IT de leden van de community de mogelijkheid bieden om (peer-to-peer) support te vragen, bugs en feature requests door te geven en onderling ervaringen uit te wisselen over zowel Easy Software Deployment alsook application packaging en deployment in het algemeen. Anderzijds is het voor Provolve IT een manier om een betere klantervaring te bieden, snel nieuwe updates uit te rollen of ander nieuws te delen en tot slot om directe en waardevolle feedback te ontvangen.”

Lees hier (www.easysoftwaredeployment.nl/esd-baseline-community/) meer over de ESD Baseline community en bekijk een filmpje met de eerste enthousiaste reacties. Direct lid worden van de ESD Baseline community? Dat kan hier (tiny.cc/esdbaseline)!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-07T13:18:55.000Z Provolve IT
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.