Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

i3-Technologies lanceert tijdens ISE 2022 twee nieuwe interactieve schermen

Geïntegreerde verbeterde softwaresuite i3STUDIO tilt lesgeven, samenwerken en vergaderen naar een hoger niveau

10 mei 2022, Diest (B) – i3-Technologies, aanbieder van hoogwaardige interactieve end-to-end oplossingen voor onderwijsinstellingen en zakelijke omgevingen, presenteert tijdens de vakbeurs ISE in Barcelona een tweetal nieuwe interactieve beeldschermen voor veeleisende gebruikers. De i3SIXTY 2 en de i3TOUCH E-ONE beschikken over een intuïtieve interface, een verbeterde schrijfervaring en de vooraf geïnstalleerde softwaresuite i3STUDIO die onlangs is verbeterd. De nieuwe reeks displays van i3-Technologies maakt gebruik van de nieuwste mainboards en CPU's, draait op Android 11 OS, en is voorgeïnstalleerd met de software van i3-Technologies, i3STUDIO.

“Met de end-to-end oplossingen van i3-Technologies brengen we niet alleen mensen bij elkaar, maar door het verbeteren van de gebruikerservaring verhogen we ook de efficiency van organisaties, die daardoor in staat zijn om hun doelstellingen te realiseren”, zegt Lars Van Sweevelt, directeur Productontwikkeling en Marketing bij i3-Technologies. “Met de upgrade van onze complete i3TOUCH-reeks, van instapmodel tot topmodel, zijn alle displays voorzien van Android 11, waardoor alle displays beschikken over de nieuwste versie van de softwaresuite i3STUDIO, die uitgebreide mogelijkheden voor samenwerken, productiviteit en beheer op afstand biedt. De intuïtieve gebruikersinterface zorgt voor een uitmuntende gebruikerservaring.”

Met de introductie van i3SIXTY 2 en de i3TOUCH E-ONE zet i3-Technologies de volgende stap bij het bieden van end-to-end oplossingen die gebruikers dichter bij elkaar brengt en de manier van samenwerken naar een hoger niveau tilt. Niet alleen in het onderwijs maar ook in zakelijke omgevingen profiteren gebruikers van de uitgebreide mogelijkheden om via geavanceerde interactieve displays kennis over te dragen en de efficiency te verbeteren.

i3TOUCH E-ONE

De i3TOUCH E-ONE biedt betrouwbaarheid en een alles-in-één geïntegreerde ervaring voor een ongelooflijke prijsprestatie. Met hoge-precisie IR-technologie geeft de E-ONE een uitstekende multi-touch ervaring en is een krachtige aanwinst voor elk klaslokaal of kantoor.

Het gebruik van i3RDM (Remote Display Management) helpt IT-beheerders of technisch verantwoordelijken met gemak te werken en de i3TOUCH E-ONE op afstand te beheren. Voeg een i3CAMERA toe aan de opstelling om een budgetvriendelijke videoconferentieoplossing te realiseren voor een (hybride) vergadering of les. Videoconferenties of lessen kunnen met eigen software worden gehost door de laptop aan te sluiten op de E-ONE met een USB-C-kabel. Er is slechts één kabel nodig voor audio, video, stroom en touch.

i3SIXTY 2

De i3SIXTY 2 is een digitale flipchart, bijzonder in deze markt door het slanke en functionele ontwerp. Deze digitale flipchart is uitgerust met een mobiele standaard en een compact, rotatief 43-inch scherm. Zo kan een docent in enkele seconden de opstelling in een klas veranderen en op kantoor kan ook in kleine ruimtes vergaderd worden met meerdere mensen op afstand.

Dit display heeft een ultra-nauwkeurige schrijfervaring en de complete i3STUDIO-softwaresuite. De i3SIXTY 2 werkt in de cloud, en op afstand met i3RDM (Remote Display Management), en maakt gebruik van In-Cell capacitieve aanraaktechnologie. Dit zorgt voor helderheid en een ultra-responsieve schrijfervaring zonder extra lagen aan te brengen om het LCD-scherm rechtstreeks aan te raken. Qua touch is deze digitale flipchart vergelijkbaar met de smartphone, uniek voor displays.

i3STUDIO

i3STUDIO heeft uitgebreide mogelijkheden voor interactiviteit. Naast de aanwezigheid van een whiteboard biedt de software ook mogelijkheden voor annoteren, draadloos presenteren, videovergaderen en het bekijken van internetpagina’s via de geïntegreerde browser. Door de intuïtieve interface is de software snel onder de knie te krijgen. Beheerders en IT-managers kunnen via het cloudplatform i3RDM op afstand beide displays configureren en beheren.

ISE 2022

Van 10 tot en met 13 mei is i3-Technologies met stand (nummer 2G500) aanwezig op de vakbeurs ISE (Integrated Systems Europe) in Barcelona, waar bezoekers via productdemonstraties kunnen kennismaken alle beschikbare end-to-end oplossingen.

Fotobijschrft: i3-Technologies stand 2G500 op ISE

Over i3-Technologies

i3-Technologies biedt interactieve technologieën (hardware en software) voor groepssamenwerking, zowel in het klaslokaal als op kantoor. i3-Technologies hertekent de manier waarop onderwijsinstellingen en bedrijven communiceren, onderwijzen, vergaderen en samenwerken. De interactieve software- en hardware-solutions voor het klaslokaal of de werkplek zijn eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te integreren en maken deel uit van een open ecosysteem.

Met de veelzijdige digitale flipcharts, schermen en camera’s maakt i3-Technologies hybride vormen van samenwerken mogelijk waarbij alle deelnemers betrokken worden. Het online leerplatform i3LEARNHUB biedt een groot aanbod aan gratis lesinhoud en tools om afstandsleren eenvoudiger te maken, terwijl i3STUDIO vergaderen en brainstormen op de werkplek of op afstand vergemakkelijkt. Daarnaast is er ook nog i3CAIR dat de luchtkwaliteit in elke ruimte meet en waarschuwt wanneer die niet voldoet.

i3-Technologies maakt deel uit van de i3-Group, die in 1968 in België werd opgericht. Het kan voor zijn solutions bogen op meer dan vijftig jaar ervaring. i3-Technologies is wereldwijd actief via vijfhonderd distributeurs in meer dan negentig landen. Ga voor meer informatie naar www.i3-technologies.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-12T12:48:00.000Z i3-Technologies
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.