Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De beste drie tips om geld te verdienen vanuit je luie stoel

Met de komst van het wereldwijde web is er veel vermaak bij gekomen; Van social media tot het spelen van de meest gave games. Maar daarnaast is er nog veel meer, je kunt namelijk vandaag de dag bij de meeste online banen óók werken waar en wanneer je wilt.

Naast dat je dit kunt doen voor een werkgever, kun je dit ook gewoon doen voor jezelf. Je kunt door de komst van het internet overal werken en ook op zeer diverse manieren. Wij hebben drie tips voor jou verzameld die er vandaag nog voor kunnen zorgen dat jij een extra zakcentje gaat verdienen.

En dat alles gewoon eenvoudig vanuit je luie stoel met je laptop op schoot. Ben je er klaar voor? Hier komen ze.

1. ZZP gezellig mee

Als zelfstandige zonder personeel kun je online al snel makkelijk geld gaan verdienen. De meest eenvoudige manier hiervoor is natuurlijk wanneer jij al voorzien bent van de nodige technische kennis. Maar geld verdienen online is niet alleen weggelegd voor de mensen die al speciale skills hebben, zoals kennis met betrekking tot webdesign of marketing.

Kun je een aardig stukje typen? Dan kun je al snel jezelf tekstschrijver noemen. Begin niet te ingewikkeld met hele boekwerken op academisch niveau, SEO teksten voor producten schrijven kan bijna iedereen. Iedere avond een paar tekstjes eruit knallen levert toch al snel een paar honderd euro in de maand op.

2. Blogger in de dop

Een blog over een onderwerp wat jou interesseert starten, kan ook al snel wat extra geld in het laatje brengen. Hierbij is het een kwestie van gewoon beginnen. De inkomsten van een blog kunnen op diverse manieren plaatsvinden. Via reclame, affiliate marketing of via samenwerkingen met andere merken.

Maar hiervoor geldt vooral; Vind iets wat je leuk vind om over te schrijven en start gewoon. Learning by doing is hier een credo wat je vaak tegen zult komen.

3. Investeer online

Investeren is niet alleen meer weggelegd voor de ‘grote jongens’ en om in de aandelenmarkt te stappen hoef je je tegenwoordig ook niet meer fysiek op de beurs te melden zoals vroeger. Allemaal grote voordelen van het internet. Doordat je nu al met een laag bedrag kunt instappen en je dit gewoon vanuit je luie stoel vanachter je laptop (of zelfs smartphone!) kunt regelen is het ook voor jou een optie.

Door je te verdiepen in het beleggen in aandelen of in zaken als crytpovaluta kun jij door de jaren heen een leuk extraatje voor de toekomst opbouwen. Realiseer je altijd wel dat het ook risico’s met zich meebrengt, dus verdiep je vooraf goed in deze materie voordat je ermee begint.

Naast deze drie bovenstaande manieren zijn er nog talloze opties om online wat extra geld te verdienen. Van het verkopen van je overbodige spullen tot het invullen van enquêtes, wie krap bij kas zit kan dit online vaak al snel oplossen. Denk creatief en ga er gewoon voor!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-31T11:38:39.000Z dbom
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.