Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Uniconta breidt uit naar Nederland

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

Door een recente kapitaalinjectie is de uitrol van Uniconta naar de Nederlandse markt een feit. Uniconta is het door Erik Damgaard ontwikkelde Software as a Service ERP systeem. Gebaseerd op de kennis en ervaring van de eerdere ontwikkeling van vijf ERP applicaties, onder andere Concorde XAL en Microsoft Dynamics AX, heeft Uniconta het beste uit meer dan 30 jaar ervaring in zich. Het platform is ontwikkeld op basis van de laatste Microsoft technologie.

“De stap om naar Nederland met Uniconta uit te rollen, is onderdeel van onze internationale groeiambitie. De ervaring leert dat Nederland een belangrijk land vormt voor uitrol in de Europese markt”, geeft Erik Damgaard, CEO van Uniconta, aan. In Denemarken heeft Uniconta inmiddels 125 partners.

“Middels deze kapitaalinjecte is het mogelijk een snelle roll-out van Uniconta in Nederland te bewerkstellingen. Uniconta heeft een unieke positie in de markt om als enige een 100% multi-tenant cloudbased ERP platform aan te bieden, met de mogelijkheid een breed scala aan branchespecifieke oplossingen te integreren.” Het platform biedt standaard functionaliteit voor de financiële administratie, CRM, projectenadministratie en de supplychain en is geschikt voor organisaties vanaf twee gebruikers. “Met Uniconta kunnen we voorzien in de behoefte aan cloud-based modificeerbare oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf”, zegt Stefan van den Brink, Algemeen Directeur Uniconta Nederland.

“Nu het distributeurschap voor Nederland is verworven, kan het partnerkanaal worden opgebouwd. Het huidige Nederlandse team, is een team dat de nodige contributie heeft geleverd in de localisatie van het product en onze expansie strategie. Partners in Nederland zullen veel profijt ondervinden van dit team” aldus Claus Klein-Ipsen, CFO en Head of International Distributors bij Uniconta.

Voor de werving van partners organiseert Uniconta Nederland op dinsdag 5 september, in CineMec in Ede, het Uniconta Partner Opportunity event. Erik Damgaard, Per Pedersen en Claus Klein-Ipsen zullen naast het Nederlandse Uniconta team de presentaties verzorgen.

Over Uniconta

Uniconta Nederland is leverancier en distributeur van Uniconta, het revolutionaire ERP platform ontwikkeld door Erik Damgaard. Uniconta is een multi-tenant 100% cloud-based ERP platform dat functionaliteit biedt voor de financiële administratie, CRM, projectenadministratie en de supplychain. Uniconta is gebaseerd op de laatste Microsoft technologie en is wereldwijd beschikbaar in meer dan 20 talen. Uniconta wordt exclusief via een partnerkanaal verkocht en geïmplementeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-29T10:48:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.