Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Office Depot kiest Oracle Cloud Applications

Dit artikel delen:

Office Depot Europe, een toonaangevende Europese leverancier van kantoorartikelen en -diensten, kiest Oracle Cloud Applications voor het optimaliseren van zijn businessprocessen. Oracle Cloud Applications stelt Office Depot Europe in staat om verschillende werkzaamheden binnen zijn afdelingen finance en inkoop te automatiseren en financiële systemen te upgraden als onderdeel van de digitale transformatie.

Om toekomstige groeiplannen te stimuleren, koos Office Depot Europe voor Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud en Oracle Enterprise Performance Management (EPM) Cloud ter vervanging van de huidige IT-infrastructuur die het bedrijf beperkte in zijn mogelijkheden om te voldoen aan veranderende zakelijke behoeften. Oracle ERP Cloud en Oracle EPM Cloud bieden samen een compleet, modern en veilig platform dat Office Depot Europe in staat stelt financiële en gerelateerde processen, zoals inkoop en contractbeheer, te automatiseren en accurate inzichten te bieden in planning, budgettering en forecasting. Bij de implementatie zal ook Oracle-partner PwC, ondersteund door Apro Software Solutions, Finext en Swap Support, betrokken zijn.

Kevin Engelen, Senior Manager Financial Systems bij Office Depot Europe: “Met dit moderne cloudplatform zijn we in staat om onze financiële processen op één lijn te brengen door ze te automatiseren, te standaardiseren en te vereenvoudigen. Door het grote aantal applicaties terug te brengen, profiteren we van de nieuwste Oracle Cloud-technologie en alle bijbehorende, doorlopende innovaties. Zo kunnen we ons volledig op onze business richten, zodat we beter kunnen inspelen op nieuwe groeikansen, en tegelijkertijd een onderscheidende, aantrekkelijke service kunnen leveren aan onze klanten.”

Peter Fleischmann, Applications Cluster Leader Benelux bij Oracle: “Office Depot Europe blijft werken aan de digitale transformatie van zijn business om beter te voldoen aan de behoeften van klanten en werknemers. Oracle ERP Cloud en Oracle EPM Cloud zijn de ideale oplossingen om bestaande legacy-platformen te vervangen. Deze oplossingen helpen niet alleen bij het vereenvoudigen, centraliseren en standaardiseren van processen, maar bieden realtime ook de nieuwste updates.”

Na de overname van de Europese tak van Office Depot door de Duitse private equity-organisatie AURELIUS in 2016 werd Office Depot Europe een Europees bedrijf.

Aanvullende informatie

- Volg Oracle Nederland op Twitter (@Oracle_NL), LinkedIn en Facebook

- Informatie over Oracle ERP Cloud

- Bezoek voor meer informatie over de Oracle Cloud-applicaties Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud op Facebook en Twitter, of bekijk de Modern Finance Leader-blog.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-14T10:13:12.000Z Oracle
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.