Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stichting SBOH kiest ERP van Unit4

Dit artikel delen:

Stichting SBOH, werkgever van artsen in opleiding tot specialist (aios), kiest Unit4 als leverancier van een nieuw financieel-, personeels- en salarismanagementsysteem. Met Unit4 hoopt de stichting haar administratie meer te standaardiseren.

Gestandaardiseerde administratieve oplossing

Stichting SBOH ondersteunt als werkgever en financier de (medische) vervolgopleidingen van artsen in opleiding tot specialist, waaronder de opleiding tot huisarts. Hiervoor werkt de stichting samen met verschillende partnerorganisaties, waaronder ziekenhuizen. Met het oog op de toekomst was Stichting SBOH op zoek naar een flexibele en schaalbare administratieve basis, waarmee het mogelijk is als organisatie verder te groeien. Het uitgangspunt hierbij was het standaardiseren van de administratie volgens best practices. 

In samenwerking met Capgemini kwam Unit4 als beste naar voren tijdens de selectieprocedure van Stichting SBOH in hun zoektocht naar een gedegen administratieve oplossing. De geïntegreerde SaaS-oplossing op het gebied van financiën, personeel en salarisverwerking moet de stichting voorzien van gestandaardiseerde functionaliteiten voor alle administratieve processen. Dankzij de samenwerking tussen Unit4 en Capgemini kon een oplossing op maat geboden worden. Dat wil zeggen dat de processen zo veel mogelijk zijn gestandaardiseerd, waarmee de continuïteit aan partnerorganisaties moet worden gewaarborgd. Hiermee hoopt Stichting SBOH bij te dragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering en toekomstbestendige administratieve basis.

Kees Esser, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Stichting SBOH, is blij met de keuze: “Na een zorgvuldige selectie bleek Unit4 voor ons de beste aanbieder. Het proactieve advies van Unit4 en Capgemini in de concretiseringsfase versterkt het vertrouwen dat de oplossing aan al onze eisen voldoet en onze administratie naar een hoger niveau zal tillen. We kijken uit naar de resultaten in de praktijk.”

Jeroen Bruins Slot, directeur Unit4 Nederland, vult aan: “Door de samenwerking met Capgemini hebben we het potentieel van onze software optimaal benut. Door onze krachten te bundelen hebben we Stichting SBOH een oplossing op maat geboden en zijn we erin geslaagd een ultieme People Experience te bieden.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-17T13:16:21.000Z Unit4
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.