Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

bitFlyer app maakt handel cryptocurrency simpel

Dit artikel delen:

Cryptocurrency exchange bitFlyer Europa introduceert een eigen app in Europa en Amerika. De bitFlyer app die zowel beschikbaar is voor iOS als Android stelt gebruikers in staat om eenvoudig Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Monacoin (MONA) en Lisk (LSK) te kopen en verkopen.

Al sinds 2014 wordt bitFlyer door miljoenen gebruikers wereldwijd vertrouwd als het meest veilige platform om eenvoudig cryptocurrencies te kopen en verkopen. Bovendien is bitFlyer de enige exchange die de licentie heeft om in Amerika, Europa en Japan te opereren. De introductie van de app is de nieuwste stap in de groeistrategie in Europa en Amerika en biedt gebruikers dezelfde mogelijkheden die al beschikbaar waren in Japan, waar bitFlyer een begrip is en bekend staat als één van de langst bestaande cryptocurrency exchanges.  

Andy Bryant, Co-head en COO van bitFlyer Europa: “Met ons Buy/Sell-platform streven we ernaar om een makkelijkere, snellere en een meer transparante ervaring te bieden waar iedereen via een vertrouwd platform in enkele minuten virtuele currencies kan kopen. De bitFlyer app maakt dit nog eenvoudiger. We houden vast aan onze missie om de wereld makkelijker te maken met blockchain door de transparantie, veiligheid en eenvoud van ons robuuste platform beschikbaar te maken via een makkelijk te downloaden app.”

Koop direct en veilig  

Bij de ontwikkeling van de bitFlyer app zijn de gebruikers als uitgangspunt genomen. Dit maakt het makkelijker voor hen die via een smartphone virtuele currencies willen kopen en verkopen. Huidige gebruikers van bitFlyer kunnen inloggen in de app met hun bestaande accountgegevens, terwijl nieuwe handelaren zich eenvoudig kunnen registreren met een e-mailadres en de benodigde KYC (Know Your Customer) informatie kunnen invoeren zodat zij direct kunnen beginnen met handelen. 

Verder biedt de bitFlyer app onder meer: 

  • Real-time data over prijzen, notificaties over de laatste marktontwikkelingen en toegang tot het meest actuele cryptocurrency-nieuws zonder de app te hoeven verlaten. Zo worden gebruikers aangemoedigd om op basis van alle beschikbare informatie beslissingen te nemen.
  • Inzicht in de stand van zaken en ontwikkelingen op het gebied van winst en verlies. Ook kunnen gebruikers hun handelshistorie bekijken en hun portfolio visualiseren.
  • De mogelijkheid om een AR-code te scannen om virtuele currencies te versturen en ontvangen met bitFlyer.

10 euro in BTC voor nieuwe klanten die app downloaden

Van 21 oktober tot en met 27 oktober ontvangen nieuwe klanten, die de bitFlyer app downloaden en zich als een nieuwe geverifieerde klant registreren, 10 euro (of indien woonachtig in de VS 10 USD) in BTC zonder dat er een storting vereist is.                                              

 

image
image

Uitbouwen productportfolio

bitFlyer blijft het productportfolio verder uitbouwen volgens de visie om de barrières voor de handel in cryptocurrency weg te nemen. bitFlyer Japan biedt al verschillende producten en de introductie van de nieuwe apps in Europa en Amerika zijn het begin van de inspanningen van de organisatie om toegang tot cryptocurrency wereldwijde uit te breiden.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-23T20:37:09.000Z bitFlyer
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.