Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BOTS presenteert BOTS Platinum; algoritmisch handelen uitgebreid met nieuwe

Dit artikel delen:

Unieke algoritmes maken als eerste in Nederland bredere beleggingen toegankelijk Haarlem, 18 november 2021 - onder embargo tot donderdag 18 november 17.00u CEST - Beleggingsapp BOTS presenteerde vandaag tijdens de eerste dag van de Masters Expo beurs, BOTS Platinum. Daarmee kunnen particuliere investeerders als eerste op het platform automatisch aandelen, forex en opties verhandelen. De slimme AI algoritmes zijn uniek. Toegang is nu nog exclusief mogelijk voor inleg vanaf €100.000.

Het is geen toeval dat de nieuwe toevoeging tijdens de beurs werd aangekondigd; hier verzamelen zich jaarlijks de meest vermogende Nederlanders. BOTS heeft sinds de lancering in mei 2020 al een groot aantal investeerders aan zich weten te binden. In eerste instantie kon via de mobiele applicatie alleen automatisch in cryptocurrency geïnvesteerd worden, zonder daar zelf veel tijd, kennis en energie voor nodig te hebben.

De Platinum dienstverlening is in het leven geroepen omdat er veel vraag vanuit gebruikers naar was. De huidige rentekoersen bij banken zorgen ervoor dat er veel behoefte is aan andere manieren om geld te laten groeien, dan wel via de traditionele aandelenmarkt als via cryptocurrency. Door deze te combineren is BOTS niet alleen uniek in het algoritmisch handelen, maar ook door haar brede aanbod aan investeringsmogelijkheden. 

Beginnen met automatisch beleggen kan al vanaf €50,-. Onlangs haalde het bedrijf €13 miljoen investeringsgeld op om de geautomatiseerde beleggingsdiensten sneller te schalen en wereldwijd aan te kunnen bieden. De top 10 presterende bots hebben over de afgelopen 30 dagen 56% rendement behaald. 66.3% van de gebruikers maakt winst met de app. 

De platinum bots zijn vanaf  2022 in de applicatie te vinden. Via www.bots.io/platinum kun je je al aanmelden door online een afspraak in te plannen. 

--------EINDE PERSBERICHT----------

Over BOTS

BOTS is een technologiebedrijf en platform met een app die het voor iedereen mogelijk maakt om vanaf €50 te handelen in cryptocurrency. BOTS is in mei 2020 gelanceerd en heeft meer dan 500.000 downloads in 20 landen. BOTS maakt gebruik van geautomatiseerde handelsstrategieën om snel en zonder kennis te beleggen in cryptocurrency. Het bedrijf is in 2018 opgericht door Michiel Stokman (CEO), Colin Groos (CCO) en Stefan Bijen (CTO). BOTS heeft meer dan 80 werknemers verdeeld over 23 nationaliteiten. Zie ook: www.bots.io

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-19T09:30:56.000Z BOTS


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.