Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Devoteam en TMNS gefuseerd

Combinatie zet met ruim 300 specialisten vol in op Digitalisering, Agile Transformation en API management.

Amsterdam, 16 oktober 2017

Combinatie zet met ruim 300 specialisten vol in op Digitalisering, Agile Transformation en API management.

De Nederlandse vestiging van Devoteam in Amsterdam is per 1 oktober samengegaan
met TMNS uit Den Haag. De nieuwe combinatie, onderdeel van het Franse beursgenoteerde Devoteam SA, zet met ruim 300 medewerkers vol in op de thema’s, waarmee het bedrijf haar sporen heeft verdiend. De combinatie biedt opdrachtgevers van TMNS en Devoteam toegang tot een groter arsenaal aan expertise en services. Ook voor de medewerkers zijn er dankzij deze fusie meer mogelijkheden voor carrièreontwikkeling.

Managing Director Bert Schaap: "De combinatie heeft enorme ervaring met
digitalisering van bestaande en het implementeren van nieuwe processen en digitale modellen. We hebben inmiddels verschillende organisaties geholpen bij hun Agile Transformation. Devoteam verzorgt ook trainingen op het gebied van Agile, Scrum en SAFE en mede dankzij onze vernieuwde training Agile Business Analysis kunnen organisaties Agile snel omarmen en invoeren."

De focus van Devoteam ligt op het ondersteunen van organisaties bij hun
digitalisering en het faciliteren van nieuwe businessmodellen. Zij implementeren, optimaliseren en beheren de gehele keten. De ervaring in Telecom, Finance, Utilities, Public en Manufacturing in combinatie met internationale ervaringen binnen de Devoteam groep, biedt opdrachtgevers toegang tot een geweldige delivery power.

“Veel van onze opdrachtgevers vragen ons meer en meer verantwoordelijkheid te nemen bij het digitaliseren van hun processen, het verbeteren en versnellen van hun customer service, het implementeren van toekomstvaste, flexibele IT platforms en door het bundelen van onze krachten kunnen we sneller reageren op dat soort vragen“.

“De core competenties die wij koesteren en verder ontwikkelen zijn Process Excellence, Data & Analytics, Agile Transformation en DevOps implementaties, Enterprise en Solutions Architecture en de factory approach voor development. Die Development Factory stelt ons in staat opdrachtgevers volledig te ontzorgen, waarbij wij de totale verantwoordelijkheid nemen voor ontwikkeling en implementatie van Middleware Services, API Management, Java en .Net applicaties.

“Inmiddels zijn de belangrijkste stappen voor integratie van de twee bedrijven gezet. Ik ben trots op het feit dat wij leidende en veeleisende klanten mogen bedienen en daarbij de kwaliteit en de drive van onze collega’s en teams volledig kunnen inzetten. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze fusie additionele impact voor onze klanten kunnen realiseren en dat nog meer opdrachtgevers ervaren dat Devoteam als organisatie vol overgave gaat voor het succes van haar klanten." aldus Bert Schaap. “Tenslotte zijn wij teams, devoted to customer success”

OVER DEVOTEAM

Bij Devoteam leveren we innovatieve technologie consulting voor business. Onze 4.500 professionals zorgen ervoor dat onze klanten hun digitale uitdagingen overwinnen.

Actief in 17 landen in Europa en het Midden-Oosten en met meer dan 20 jaar ervaring, verbeteren wij bedrijfsresultaten door bedrijven te helpen succesvol te zijn in de digitale wereld. We bouwen een IT-infrastructuur voor de digitale wereld en zorgen dat iedereen hierop kan aansluiten.

Devoteam behaalt jaarlijks een omzet van boven de €500 mln.

Wij zijn Digital Transformakers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-19T16:13:43.000Z Devoteam Nederland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.