Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

@Valley sluit zich aan bij SolimasGroep

Den Haag, 9 februari 2018 – De directie van @Valley heeft besloten een strategische samenwerking met de Solimas Groep aan te gaan. Hiermee wil @Valley versnelling brengen in het realiseren van haar ambitie om een landelijk opererende managed ICT services provider te worden met lokale aanwezigheid. @Valley blijft autonoom opereren onder directie van Ton van der Tuijn en Robbert Voogdgeert.

Ton van der Tuijn, Algemeen Directeur van @Valley: “We zien op dit moment een enorme consolidatie in de Nederlandse ICT markt. Door samen te werken binnen de Solimas Groep kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog beter bedienen door expertise te delen en slimmer met resources om te gaan. Daarnaast kunnen we onze medewerkers hierdoor nieuwe uitdagingen bieden.”

Robbert Voogdgeert, Commercieel Directeur van @Valley: “Het is onze ambitie een landelijk opererende speler te worden met een sterke marktpositie, goede naamsbekendheid en een werkgever te zijn waarvoor je graag wil (komen) werken. Om deze ambitie waar te maken, maar ook de continuïteit van de onderneming te waarborgen, hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij de Solimas groep. Door onze krachten te bundelen is het veel makkelijker om gerichte stappen te zetten op gebied van marketing, sales en recruitment. Samen bereik je immers veel meer!”

Maarten van Montfoort, Algemeen Directeur Solimas Groep: “De Solimas Groep bestaat op dit moment uit @Valley en het Amsterdamse ICT-bedrijf Netdata. Op korte termijn verwachten we verdere uitbreidingen aan te kunnen kondigen. De partijen zullen weliswaar overlap in dienstverlening hebben, maar worden juist uitgezocht op complementariteit en geografie. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met het team van @Valley!”

Over de Solimas Groep
Solimas is ontstaan als een groep van bedrijven met complementaire activiteiten op het gebied van ICT. De Solimas Groep wordt geleid door Maarten van Montfoort en Sander Blom, twee zeer ervaren ondernemers met een groot netwerk. Zij ondersteunen ondernemers met het verder realiseren van hun groeiambities door middel van het inbrengen van management, kapitaal en netwerk. De afgelopen 10 jaar heeft Solimas Groep en/of haar deelnemingen diverse aansprekende nominaties en prijzen in de wacht gesleept zoals de FD Gazellen, High Growth Awards, Deloitte Best Managed Companies en EY Entrepreneur of the Year.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-09T16:45:46.000Z @Valley
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.