Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mondicon behaalt ISO 9001 certificering

Mobiel dataspecialist Mondicon heeft de gerenommeerde ISO 9001:2015 certificering behaald. Tijdens de recent uitgevoerde audit heeft Mondicon aangetoond dat het kwaliteitsbeleid op orde is. Daarnaast bleek dat de processen in de organisatie op een professionele manier vastgelegd zijn en worden ze ook als zodanig nageleefd. De certificering is niet alleen toegekend aan Mondicon. Ook de entiteiten CheerIoT en We.Stream, beiden onderdeel van Mondicon, hebben de audit succesvol doorstaan.

Mondicon levert internationaal mobiele data-oplossingen op maat. Met deze dienstverlening richt Mondicon zich onder andere op de maritieme sector en broadcasting industrie. In 2017 werd CheerIoT gelanceerd. CheerIoT richt zich specifiek op Internet of Things-projecten met het leveren van wereldwijde connectiviteit middels een cloud platform. Begin dit jaar, tijdens 's werelds grootste techbeurs CES, introduceerde Mondicon de We.Stream. Dit is een veilige mobiele WiFi-hotspot, waarmee reizigers in meer dan 100 landen betaalbaar en veilig kunnen internetten. We.Stream kondigde recent samenwerkingen aan met verschillende internationale partners, voor de wereldwijde verkoop van de WiFi hotspot.

 

Eelco Schoenmakers, Manager Back Office bij Mondicon: “Ik ben supertrots op ons team. Vooral het feit dat we de certificering voor alle drie onze entiteiten hebben behaald in een relatief korte periode is echt een grote prestatie. Naast het behalen van het certificaat hebben we gedurende het traject, onder begeleiding van Jeroen Molenaar van MnP Solutions, direct al een aantal verbeteringen kunnen implementeren die een merkbaar positieve uitwerking hebben op onze organisatie."

 

Joachim de Wild, co-CEO van Mondicon vult aan: "Mondicon is de afgelopen jaren enorm hard gegroeid en we zijn een aantal nieuwe initiatieven gestart. Dat we ons in deze dynamische tijden zo professioneel en flexibel hebben kunnen blijven ontwikkelen is een groot compliment aan ons volledige team. Het geeft aan dat onze organisatie staat en dat is een belangrijke voorwaarde om onze groeidoelstellingen voor de komende jaren te realiseren.”

 

Jeroen Molenaar, Partner bij MnP Solutions: “In de korte tijd dat ik Mondicon nu ken ben ik onder de indruk geraakt van de professionaliteit en de lenigheid die de volledige organisatie toont. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Mondicon, samen met haar andere entiteiten, klaar is voor een succesvolle toekomst."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-10T08:38:59.000Z Mondicon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.