Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEG-ITSolutions, HP Gold Services Partner 2019

NEG-ITSolutions, specialist in Device Lifecycle Management is wederom gekozen tot HP’s Services Gold Partner of the Year.

Nieuwegein, 12 november 2019, NEG-ITSolutions, specialist in Device Lifecycle Management is wederom gekozen tot HP’s Services Gold Partner of the Year.

De HP Services Gold Partner of the Year award wordt jaarlijks uitgereikt aan de HP partner die de beste competenties in huis heeft om HP services bij haar klanten te implementeren.

NEG-ITSolutions beschikt aantoonbaar over de juiste technische en strategische competenties om de verschillende HP services succesvol bij haar klanten te implementeren. Om de benodigde kennis en skills van haar medewerkers continu te verbeteren heeft NEG o.a. haar eigen IT-professional Academy.

In 2018 was NEG-ITSolutions naast Services Gold Partner of the Year ook één van de snelst groeiende HP Partners van Nederland en werd zij door HP benoemd tot HP DaaS Specialization Partner.

"Wij hebben afgelopen jaren keihard gewerkt om onze dienstverlening op een nog hoger niveau te krijgen. Ook hebben we nieuwe diensten ontwikkeld die perfect aansluiten bij de HP Device as a Service visie" zegt Leendert van Houwelingen, Commercieel Directeur van NEG-ITSolutions als hij voor de 2e keer de HP Award in ontvangst neemt. 

"NEG specialiseert zich in IT-diensten rondom de complete levenscyclus van eindgebruiker-devices die echt waarde toevoegen voor haar klanten en dan is het fijn dat HP dit met deze award bekrachtigd".

Over NEG-ITSolutions

NEG-IT Solutions (sinds 1993), onderdeel van de NEG Group, richt zich op de complete levenscyclus van eindgebruiker-devices. De focus ligt hierbij op kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten zoals het leveren, pre-configureren, plaatsen, verhuizen, afvoeren en veilig verwerken van IT-apparatuur. NEG levert ook een Device as a Service (DaaS) concept. Een werkplek inclusief alle service voor een vast bedrag per maand. Vanuit haar Servicecenter in Nieuwegein levert en ondersteunt NEG-ITSolutions nieuwe en refurbished hard- en software van de A-merken zoals o.a. HP, Apple en Microsoft.

De NEG Group is kennismarktleider op het gebied van circulaire IT. De NEG groep bestaat uit meerdere labels, waaronder value added reseller en logistiek serviceprovider NEG-ITSolutions, Stichting ITdonations, consumentenwebshops iUsed, Swoop en IT-Refurbished.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-12T11:02:13.000Z NEG-ITSolutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.