Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Renewd stelt Johnny Pronk aan als key accountmanager

Renewd, toonaangevende leverancier van premium refurbished smartphones, blijft groeien. Om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen is op 1 mei van dit jaar Johnny Pronk aangesteld als key accountmanager bij Renewd. Hij versterkt het sales team van de Utrechtse duurzame start-up dat nu uit 25 personen bestaat. Eerder stelde Renewd al een nieuwe verkoper aan voor de Belgische markt.

Johnny heeft jarenlang in de autobranche gewerkt. Johnny: “In de autobranche heb ik ervaring opgedaan om op een juiste wijze nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten te behouden. Met deze ervaring ben ik vastbesloten om Renewd te helpen hun bestaande marktpositie te behouden en waar mogelijk te vergroten. Renewd is een mooi, jong, dynamisch en groeiend bedrijf waar ik graag onderdeel van ben. Daarnaast draag ik graag een steentje bij om e-waste van de wereld terug te dringen. Ik heb er zin in”.

CEO Bram Wingens over de aanstelling van Johnny: “Relaties zijn cruciaal voor ons succes. Continu zoeken wij naar manieren om klanten aan ons te binden. Daarnaast is het buitengewoon belangrijk om bestaande partners verder te ondersteunen. Deze unieke combinatie van het binnen halen van nieuwe klanten en managen van onze huidige klanten, zie ik terug bij Johnny. Daarom ben ik blij en trots dat Johnny voor Renewd kiest. Wij zijn per slot van rekening het duurzame alternatief.”

Over Renewd

Renewd is een merk van refurbished iPhones, iPads en MacBooks van de hoogst denkbare kwaliteit. Het Utrechtse bedrijf, opgericht in 2014 en inmiddels in samenwerking met grote retail partijen als bol.com, Media Markt en Alza in heel Europa actief, focust zich op het verduurzamen van de telecommarkt door Apple devices een tweede leven te geven. De missie is dan ook om te helpen het wereldwijde e-waste probleem terug te dringen en duurzame keuzes beter betaalbaar te maken. Alle iPhones, iPads en MacBooks van Renewd zijn gelabeld met het Keurmerk Refurbished. Daarnaast is Renewd het enige merk dat aantoonbaar gebruik maakt van 100% originele Apple-onderdelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-26T09:20:53.000Z Renewd


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.