Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OGD en MediaMarkt helpen organisaties het maximale uit Microsoft 365 halen

OGD ict-diensten en MediaMarkt Zakelijk gaan een strategisch partnerschap aan om organisaties te voorzien van Microsoft 365-advies en -ondersteuning. De Microsoft 365-expertise van OGD maakt het voor MediaMarkt Zakelijk mogelijk om haar klanten nog beter te bedienen. Klanten kunnen vanaf nu ook terecht bij MediaMarkt Zakelijk voor advies en ondersteuning bij de implementatie van Microsoft 365. Daarnaast biedt OGD via MediaMarkt Zakelijk een aantal Microsoft 365-workshops aan. Zo helpt OGD klanten van MediaMarkt Zakelijk alles uit hun abonnement te halen.

Start van samenwerking

Marcel Honsbeek, Head of B2B MediaMarkt Nederland, over de samenwerking: “Een ondernemer wil uiteindelijk maar met één ding bezig zijn en dat is met zijn eigen bedrijf. Voor alle andere zaken wil hij persoonlijk advies, passende ondersteuning en snelle support.”

Thijs Leeuwenburgh, Product Owner Consultancy bij OGD, kijkt uit naar de samenwerking: “Wij gaan samen met MediaMarkt Zakelijk ondernemers ondersteunen bij het werken met Microsoft 365. Hierdoor kunnen ondernemers beter en effectiever hun werk doen met de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt.”

Totaaloplossing voor MKB 

MediaMarkt Zakelijk speelt in op de behoefte van organisaties om met slechts één partij zaken te doen bij de aanschaf van verschillende producten en diensten. Klanten kopen bij MediaMarkt bijvoorbeeld een zakelijke lijn van notebooks en hardware, inclusief relevante services die gericht zijn op de midden- en kleinbedrijf (MKB)-ondernemer. Hieronder vallen diensten als de installatie van producten en telefonische support. OGD breidt dit aanbod nu verder uit met implementatieondersteuning en trainingen rondom Microsoft 365.

Over OGD

OGD zet zich al ruim dertig jaar in voor organisaties om alles uit ict te halen. OGD-specialisten gebruiken hun kennis om techniek te bieden die gewoon werkt. OGD helpt organisaties met advies, projecten, softwareontwikkeling, infrastructuurbeheer, eindgebruikersondersteuning en (ict-)capaciteit. OGD is ISO/IEC 27001 gecertificeerd en Microsoft Gold Partner. OGD is actief in vrijwel alle sectoren, waaronder de zakelijke markt, non-profit, onderwijs, zorg en overheid.

Over MediaMarkt Zakelijk

Na de lancering van een totaaloplossing voor consumenten lanceert MediaMarkt Zakelijk in 2019 een nieuw concept voor zakelijke klanten: MediaMarkt Zakelijk. Met MediaMarkt Zakelijk profiteren partijen uit het MKB van een groot assortiment aan zakelijke producten, services en aantrekkelijke prijzen. Ook is achteraf betalen mogelijk voor zakelijke klanten. Onder de naam MediaMarkt Business is deze zakelijke oplossing al langere tijd succesvol in landen zoals Spanje, Italië, België en Duitsland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-30T15:41:54.000Z OGD ict-diensten
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.