Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barth de Klerk start als CEO Goodzo

Barth de Klerk (52) is tijdens zijn carrière werkzaam geweest bij onder andere Accenture en First Consulting (nu Valcon), en heeft diverse directiefuncties bekleed bij uiteenlopende klantorganisaties. Met die achtergrond, het netwerk en zijn persoonlijkheid zal Barth leiding gaan geven aan de strategische ontwikkeling van Goodzo.

De afgelopen jaren heeft Goodzo zich sterk ontwikkeld als professionele IT-dienstverlener voor een groeiende groep zakelijke klanten. Met de ambitie om die ontwikkeling krachtig door te zetten is het leiderschapsteam versterkt met Barth de Klerk in de rol van Chief Executive Officer. 

Barth: “Goodzo heeft een fantastische club consultants gebouwd die elke dag het verschil maken bij klanten. Met uitdagende ontwikkelingstrajecten stelt Goodzo jonge mensen met diverse achtergronden in staat om het beste uit zichzelf te halen. Ik kijk ernaar uit om hieraan mijn bijdrage te leveren en Goodzo verder uit te bouwen met nog veel meer ontwikkeling van IT-talenten en waardevolle projecten voor onze opdrachtgevers."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-26T16:12:29.000Z Goodzo


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.