Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zo ziet jouw IT team er representatief uit

Wanneer je regelmatig een teamuitje hebt, dan is het doel ervan het vergroten van de saamhorigheid en het teamgevoel. In een ontspannen sfeer praten jullie over allerlei zaken die raakvlakken hebben met het vak. De IT-wereld is constant in razendsnelle beweging en constructieve gesprekken tussen intelligente vakidioten is daarom welkom. Zoveel inzichten, zoveel ideeën. En dat alles in een ontspannen sfeer.

Bedrijfskleding huren

Maar ook tijdens het werk is dit gevoel van ‘één voor allen, allen voor één’ prima praktisch te maken. Kleren maken de man, is een oud maar waar gezegde. Representatieve kleding versterkt de band tussen de dragers ervan. Jouw medewerkers die zich nog meer verbonden voelen met je IT-bedrijf, dankzij kleding dat iedereen een gevoel van belangrijkheid. Bedrijfskleding huren is de gemakkelijkste manier om dat uit te proberen!

Reiniging uitbesteden

Want dat is het. De drempel om je personeel in bedrijfskleding te steken is hiermee verlaagd. Flink investeren is niet nodig. Het is ook nog eens gemakkelijk, je hoeft de kleding niet zelf te wassen. Je besteedt de aanschaf, het onderhoud, de reiniging en het beheer uit aan Elis en zij zorgen ervoor dat je medewerkers er altijd fris en fruitig bijlopen.

De garantie van schone kleding

Zeker in de IT is het van belang dat het personeel er onberispelijk uitziet. Kleding dat netjes gestreken is na de reiniging, een frisse adem en haar dat goed in model zit. Al is dit laatste bij de een wat gemakkelijker dan bij de andere. Maar ook nette schoenen en de kleuren in je kleding zijn belangrijk. Daarom is het slim om bedrijfskleding te huren en het onderhoud ervan uit te besteden aan Elis. Regelmatig wassen door Elis vermijdt fletse kleuren en krimp. En dat is gezien het feit dat je de kleding huurt, een garantie. De kleding is eigendom van Elis, en dan is het logisch dat er in de wasserij van Elis goed voor gezorgd wordt. Dat betekent dat jouw team er altijd verzorgd en onberispelijk bijloopt.

Elis ontzorgt

Het beheer en de administratie neemt Elis je uit handen. Er gaat namelijk veel tijd in zitten als je het zelf doet. Je raakt al snel het overzicht kwijt. Niet iedere werknemer is secuur als het gaat om wassen en strijken van nette kleding. Een wit overhemd is na een maand bij de ene collega niet zo wit meer als bij de andere. Tien personeelsleden? Dat betekent tien verschillende wasmachines en drogers. Maak het jezelf gemakkelijk en bespaar jezelf de ergernis van snel versleten overhemden en pantalons. Elis ontzorgt en houdt jouw team fris en representatief.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-28T11:54:00.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.