Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alcatel-Lucent introduceert Instant Access Points

Met de Instant Access Points (IAP’s) introduceert Alcatel-Lucent een managed wlan-oplossing dat opereert zonder controller. De IAP’s voegen verbeterde performance en beheermogelijkheden toe aan het Alcatel-Lucent OmniAccess portfolio.

De IAP’s van Alcatel-Lucent realiseren een managed wlan-omgeving zonder hierbij gebruik te maken van een controller. De intelligente access points vormen samen een geïntegreerd wlan waarin één van de IAP’s binnen het cluster opereert als virtuele controller. De andere IAP’s nemen automatisch de instellingen van de virtuele controller over, waardoor er eenvoudig een beheerbaar netwerk gerealiseerd kan worden. Een cluster kan opgebouwd worden met een onbeperkt aantal IAP’s en wanneer de virtuele controller wegvalt neemt een ander IAP deze rol over.

Alle modellen van de IAP’s bieden seamless roaming over layer 2, automatische band- en kanaalselectie, mesh-functionaliteit, airtime fairness en context aware security. De Alcatel-Lucent OmniAccess IAP serie bestaat uit meerdere modellen verdeeld over de IAP-90, IAP-100 en IAP-130 serie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-21T14:51:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.