Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Colt lanceert Ethernet On Demand voor vastgoed

Colt lanceert Ethernet On Demand voor vastgoed

Colt Technology Services breidt zijn SDN-enabled On Demand portfolio uit met Ethernet On Demand. Hiermee innoveert Colt de manier waarop Ethernet connectiviteitsdiensten aan zakelijk vastgoed worden toegewezen. Ontworpen om bedrijven te faciliteren bij hun digitale transformatie, ondersteunt Colts Ethernet On Demand dienst dynamische, real-time bestellingen, toewijzingen en aanpassingen van high bandwith connectiviteit tussen locaties die op het Colt IQ Netwerk zijn aangesloten. Dit omvat momenteel meer dan 5000 beschikbare kantoorpanden en 200 datacenters beschikbaar in 11 Europese landen. Het is een doorbraak in de markt die niet eerder op deze schaal is gerealiseerd. Colt is bovendien voornemens om het aantal locaties, onder andere in Azië, in 2017 verder uit te breiden.

Met de nieuwe dienst kunnen bedrijven - die gevestigd zijn in gebouwen die verbonden zijn met het Colt netwerk - high bandwith applicaties slim en snel aanpassen op variabele additionele eisen. Dit betreft bijvoorbeeld applicaties voor cloud-connectiviteit, disaster recovery of real-time backup van data.

Colt’s On Demand dienst is de nieuwste innovatie binnen het On Demand portfolio. Het volgt op de lancering van Colt’s DCNEt On Demand in 2016 die de gebruikerservaring voor het beheren van high bandwith connectiviteit tussen datacenters transformeerde.
Met Colt’s On Demand portfolio kunnen bedrijven Ethernet real-time connectiviteitsdiensten gebruiken op het Colt IQ netwerk via een intelligent online klantenportal. Zo worden traditionele leverings-processen omzeild. Het geeft klanten volledige controle over bandbreedte en de mogelijkheid om deze direct op- of af te schalen via de portal. De on demand flexibiliteit geldt ook voor de tariefstelling, waarbij klanten kunnen kiezen voor tarieven per uur, maar ook voor de meer traditionele contracten met een vaste termijn.

Colt Ethernet On Demand is momenteel beschikbaar voor connectiviteitsdiensten in en tussen Belgie, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Spanje, Zwitserland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-02T16:06:00.000Z Colt Technology


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.