Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mijlpaal SAP SuccessFactors Employee Central

SAP heeft met SuccessFactors Employee Central een nieuwe mijlpaal bereikt. Meer dan 2000 organisaties wereldwijd maken gebruik van de cloudoplossing voor Human Capital Management (HCM). Dankzij deze oplossing kunnen organisaties in 180 landen hun menselijk kapitaal beter afstemmen op businessdoelen, talenten aantrekken en vasthouden en hun digitale transformatie ondersteunen.

De oplossing biedt bedrijven een solide beheer van de belangrijkste hr-activiteiten en mogelijkheden voor organisatiemanagement. Deze integreren bovendien eenvoudig met een volledig pakket van HCM-oplossingen, inclusief werving en onboarding, persoonlijke ontwikkeling, prestatie- en compensatiemanagement, workforceplanning en -analyse en payrolldiensten.

Snelle groei
Met meer dan 2000 klanten in minder dan acht jaar tijd is SAP SuccessFactors een van de snelst groeiende hr-oplossingen op de markt. De adoptiesnelheid onder multinationals als PALFINGER, Fuchs Petrolub, Commerzbank en El Corte neemt steeds verder toe. De groei van het aantal klanten bedroeg vorig jaar alleen al 49 procent.

De veelzijdigheid van SAP SuccessFactors Employee Central is een belangrijke driver voor het wereldwijde succes. De oplossing is meer dan een registratiesysteem. Het is de hub waarmee de hr-afdeling ieder lid van de workforce beheert, inclusief freelancers en stagiairs. Daardoor kan hr in samenwerking met de business het maximale uit mensen halen.

Gebruiksgemak
“Je moet investeren in cloudgebaseerde hr-technologieën en strategieën om mensen die je business vooruithelpen voor je te winnen, vast te houden en met elkaar te verbinden. De business is tegenwoordig steeds meer internationaal. Dat dringt ook bij toonaangevende bedrijven door. Werknemers eisen bovendien dat bedrijfsapplicaties net zo gemakkelijk werken als de apps die ze in hun privéleven gebruiken. SAP is gefocust op het leveren van die gebruikservaring. Onze apps zijn flexibel, uitbreidbaar en profiteren van innovaties van zowel SAP zelf als van ons partnerecosysteem”, zegt Greg Tomb, directeur van SuccessFactors.

Verlost van handmatige processen
“We zijn een internationaal bedrijf dat zich committeert aan groei en het continu overtreffen van klantverwachtingen. Een wereldwijd betrokken workforce is dan ook cruciaal voor ons succes”, zegt Shannon Sisler, senior vice president van Global Human Resources bij de bekende schoenenfabrikant Crocs. “Het is van vitaal belang dat we iedere medewerker een uniforme hr-ervaring bieden die recht doet aan de unieke behoeften in iedere regio. Dankzij SAP SuccessFactors Employee Central zijn we verlost van handmatige processen in 26 landen en hebben we onze hr-data en -processen kunnen centraliseren.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-15T11:52:07.000Z SAP Nederland