Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Redenen om als ondernemer te kiezen voor huismerk cartridges

Als ondernemer aan het eind van het jaar meer winst overhouden? Lees de voordelen van huismerk printcartridges kopen.

Als ondernemer blijft het altijd zaak om de kosten zo laag mogelijk te houden en daardoor de winst te vergroten. Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen flink besparen op inktcartridges, toners of labeltape voor labelprinters. Hoe meer je print, hoe groter het verschil is. Maar, is deze lagere prijs voor inkt de moeite waard? Welke redenen om als ondernemer voor huismerk inkt te kiezen in plaats van die van de printer merken zijn er? Zij hebben immers ook hun eigen cartridges en toners. Dit artikel somt de redenen op om voor huismerk cartridges te kiezen in plaats van dure merk cartridges kopen.

Goedkope cartridges

Inkt is inkt, en wanneer het eenmaal op het papier zit, valt er niet aan te zien of dit nu heel dure inkt is of goedkope. Een fotograaf die zelf foto’s print zal misschien zijn voorkeuren hebben, maar een advocatenkantoor die jaarlijks honderden contracten en overeenkomsten print, zal het meeste baat hebben bij dat extra geld wat aan inkt uitgegeven wordt, bij de winst op te tellen. Goedkope cartridges zijn veel goedkoper. Het gaat hier niet om een paar euro. Een originele HP 45 Inktcartridge kan tegen de 50 euro kosten, terwijl een huismerk cartridge onder de 20 euro kost. De verschillen zijn erg groot.

Meer inkt!

Cartridges vervangen is al geen leuk klusje en komt altijd ongelegen. Ook jij vraagt je misschien iedere keer weer af, waarom stoppen ze er niet gewoon meer inkt in? Beter voor het milieu, minder omkijken naar, en het zou goedkoper moeten kunnen. De huismerk cartridges doen dit, daar zit bijvoorbeeld 15ml in plaats van 12 ml in. Bij deze voordelige cartridges met veel printerinkt kopen heb je er dus ook minder omkijken naar. Voor bedrijven die veel printen ideaal. Minder gedoe, minder voorraad aanhouden en lagere kosten.

Presteren inkt cartridges van huismerken net zo goed als de dure merken?

De laatste jaren is er in de technologiewereld veel veranderd. Doordat producenten steeds meer producten onder eigen merk uitbrengen of voor bedrijven een huismerk produceren, is er een overvloed aan goedkope elektronica. Ook voor de accessoires geldt dit. Maar werken deze huismerk cartridges hetzelfde als die van HP, Canon, Epson of ander merk? Ieder merk heeft zijn eigen manier van de cartridge vormgeven. Hierdoor zijn cartridges afhankelijk van de printer, en kan het zijn dat je bij een goedkope printer kopen aan dure inkt gebonden bent. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer zo. Voor ontzettend veel merken en modellen printers bestaan er nu huismerken.

Wat als de cartridge het niet doet?

De kans dat een inktcartridge het niet doet, is klein. Zelfs bij de cartridges van het merk zelf kan dit voorkomen. Maar, voor je naar Alibaba gaat om via een onbekende leverancier duizenden cartridges te kopen, lees even verder. Want stel de cartridge doet het niet? Dan wil je jouw inkt besteld hebben bij een winkel met niet-goed-geld-terug garantie. Want hoewel het zelden voorkomt, is die garantie hebben wel prettig en zou vanzelfsprekend moeten zijn. Heb je eenmaal een vaste leverancier voor printerinkt? Dan zit je gebakken en kan het zorgeloos printen en geld besparen beginnen. En daar heeft iedere ondernemer wel oren naar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-20T09:59:32.000Z Twenty Four Webvertising BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.