Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HEBBEN - Polshorloge voor spraak en data

 

Permanent mobiel bereikbaar zijn en toch je handen vrij houden? Dat zou ideaal zijn voor mensen die werken in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, beveiliging en het hotelwezen. Met de introductie van de M155 Messenger, een draadloze communicatieoplossing die draagbaar is als polshorloge, zet NEC Philips Unified Solutions een nieuwe standaard op het gebied van mobiele tekst- en spraakcommunicatie.

De M155 Messenger is een handzaam draadloos communicatiemiddel, bijzonder geschikt voor mensen met beroepen waar zij veel met hun handen werken en tegelijkertijd continu bereikbaar moeten zijn. Het kleine, op een horloge lijkend communicatiemiddel is makkelijk draagbaar en biedt de gebruiker mobiliteit, bereikbaarheid, flexibiliteit en comfort. Naast het overbrengen van tekstberichten, zet de M155 ook automatisch een spraakkanaal op middels een ingebouwde microfoon en luidspreker en fungeert het als een persoonlijk alarmsysteem. De M155 Messenger heeft een 3-regelig display voor tekstberichten en geeft gebruikers volledige controle over hun bereikbaarheid. Daarbij integreert de M155 met de telefooncentrale en de (messaging) applicaties van organisaties.

De M155 Messenger is geschikt als communicatiemiddel binnen organisaties voor welke het versturen van tekstberichten of het doorgeven van alarminformatie naar medewerkers cruciaal is, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en hotelomgevingen. Geïntegreerd met applicaties die gebruikelijk zijn in de gezondheidszorg en hotelwezen, voldoet de M155 Messenger aan de behoeften van organisaties waar het overbrengen van tekst- en spraakberichten aan mobiele gebruikers enorm belangrijk is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2833804). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×