Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Inforza nu partner van LEAPWORK

Dit artikel delen:

IT-dienstverlener Inforza, gespecialiseerd in ontwerp, beheer en bouw van zakelijke applicaties met de Low Code technologie van OutSystems is partner geworden van LEAPWORK, het enige No Code platform op de markt voor testautomatisering.

Nu de doorbraak van Low Code development een feit is, waarmee je het ontwikkelen dichter bij de mensen met business kennis brengt, zien we deze trend nu ook op het gebied van testautomatisering.

Door de hoge snelheid van het opleveren van werkende software door de Low Code-ontwikkelteams is er een belangrijke rol weggelegd voor geautomatiseerd testen. Doordat met No Code (drag & drop ) het testen veel sneller is te automatiseren, valt Continuous Delivery echt te realiseren.

“Na de afgesloten partnerovereenkomsten met Omnext en Specialisterren past deze aanvulling naadloos in onze strategie. Inforza wil naast het snel ontwikkelen garant staan voor kwalitatief hoogwaardige applicaties die toekomstvast zijn,” zegt Evert Jan Bos, Business Development Manager bij Inforza Projecten.

“Naast de meer technische analyse die het Omnext platform (ISO 25010) uitvoert is functioneel testen essentieel. Met Specialisterren kunnen wij geautomatiseerd testen als een Service aanbieden. Veel van onze klanten willen naast het ontwikkelen echter ook het testen in eigen huis houden en daar heeft LEAPWORK een prachtige propositie voor. Met deze partnerships kunnen wij vrijwel elke vraag op het gebied van kwaliteitsmanagement en testautomatisering invullen”, geeft Evert Jan aan.

Andres Lund, International Sales Director van LEAPWORK zegt: “Met Inforza kunnen we de aanwezigheid van LEAPWORK in de Nederlandse markt verstevigen. De combinatie die Inforza biedt van Low Code ontwikkelen en No Code testen is een heel krachtige en logische. Met het portfolio en de marktkennis van Inforza binnen de OutSystems community verwachten wij hier veel van.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-07T12:27:05.000Z Inforza
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.