Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cornerstone lanceert Cornerstone Xplor

Dit artikel delen:

Cornerstone OnDemand, Inc., leverancier van adaptieve HR-oplossingen, heeft vandaag de release aangekondigd van zijn nieuwste innovatie, Cornerstone Xplor. Cornerstone Xplor is een cruciale component in de visie van het bedrijf op een nieuw system of work, en maakt persoonlijke groei mogelijk door een volledig geïntegreerd en tot in detail gepersonaliseerd traject van leren, ontwikkeling van vaardigheden, groei en loopbaanmobiliteit te faciliteren.

De Cornerstone Xplor-ervaring stelt de huidige generatie talent leaders in staat om hun mensen op hun eigen niveau in hun ontwikkeling aan te spreken, met een sterk geïndividualiseerde en volledig verbonden groei-ervaring. Dit alles is mogelijk dankzij door Cornerstone's deep learning- en talentmogelijkheden, de innovatieve Cornerstone Skills Graph, relevante en automatisch gecureerde content delivery en zelflerende AI.

Volgens een recent McKinsey-rapport hebben HR-leiders altijd moeite moeten doen om kosten te verlagen, processen te optimaliseren en nieuwe technologieën toe te passen op hun bestaande HR-modellen. Maar de COVID-19-pandemie - die de behoefte van werknemers aan fysieke en mentale gezondheid heeft vergroot en de zorgen over de maatschappelijke impact van een bedrijf verhoogd – laat zien hoe eerdere prioriteiten ervoor hebben gezorgd dat HR de menselijke maat uit het oog verloor. Veel CHRO's staan nu te popelen om over te stappen op een 'back to human’-model, dat zich opnieuw richt op de mensen achter de werknemer en de werknemerservaring op een meer gerichte, dynamische manier neerzet.

"Vandaag de dag zijn bedrijven druk bezig om wereldwijd werknemers te trainen, bij te scholen en te herscholen, maar om dit goed te doen moeten ze veel verschillende systemen integreren", zegt Josh Bersin, Global Industry Analyst en CEO van The Josh Bersin Company. "Cornerstone Xplor heeft de potentie om de hele HR Tech-markt te veranderen door eigenschappen van learning experience platforms, talentmarkten, carrièrepaden en geavanceerde vaardighedentechnologie samen te voegen in één systeem."

In tegenstelling tot traditionele Learning Experience Platforms (LXP) of vergelijkbare applicaties die zijn ontworpen om verschillende elementen van het groeitraject van mensen in afzonderlijke applicaties te vervatten, is Cornerstone Xplor de eerste toepassing die elk element van de groei van mensen naar één enkele bestemming brengt — en dit door gebruik te maken van de haast eindeloze mogelijkheden voor talentbeheer, workflows, AI-gegevens en -inzichten die aan de basis liggen van wat Cornerstone doet. Door deze innovatie kunnen talent leaders hun mensen een moderne, boeiende en individuele ervaring bieden, die gebruikmaakt van de investeringen die ze al hebben gedaan en die volledig is afgestemd op hun organisatiedoelen, waaronder:

End-to-End Skills Alignment: Met Cornerstone Xplor kunnen mensen selecteren welke vaardigheden ze bezitten, aan welke ze willen werken en zelfs met welke ze niets willen doen. Die informatie wordt gebruikt om nieuwe leermogelijkheden en de meest relevante inhoud te analyseren en aan te bieden, individuen in contact te brengen met mentoren en experts, hen te betrekken bij praktijkgemeenschappen en automatisch potentiële loopbaantrajecten binnen de organisatie uit te werken. Zodra bestaande vaardigheden in kaart zijn gebracht en nieuwe vaardigheden zijn aangeleerd, kunnen talent leaders eenvoudig skill pools opbouwen en visualiseren, experts aanwijzen en hen nieuwe kansen bieden om te groeien op een manier die zowel de transformatie van de organisatie ondersteunt als de impliciete vooroordelen bij die beslissingen wegneemt.

Scalable Self-Driven Development: Cornerstone Xplor levert sterk geïndividualiseerde en autonome ervaringen op voor elke gebruiker, omdat de toepassing in wezen wordt aangedreven door de persoon zelf: door zijn interesses, voorkeuren, gedrag, vaardigheden, werkervaringen en doelen. Dankzij AI vertaalt Cornerstone Xplor informatie over mensen, inhoud en vaardigheden naar gepersonaliseerde leer- en vaardigheidstrajecten, naar de meest relevante en nuttige leerstof op het moment dat die nodig is en naar nieuwe connecties, mentoren en loopbaantrajecten. Hierdoor behoudt elke gebruiker regie over zijn eigen ontwikkelingstraject en kunnen talent leaders met het grootste gemak gepersonaliseerde, afgestemde en boeiende leerervaringen op grote schaal leveren.

Talent Marketplace: Interne mobiliteit hangt af van ervaringen en vaardigheden, en daarmee verkeert Cornerstone Xplor in een unieke positie om de belofte van een moderne talentenmarkt waar te maken. Cornerstone Xplor creëert niet alleen een ervaring voor het ontwikkelen van vaardigheden, maar stelt mensen ook in staat om die vaardigheden te matchen en te verbinden met potentiële nieuwe carrières en met een gepersonaliseerde ‘marktplaats’ van mentoren, banen en projecten. Dit stelt iedereen in staat proactief een pad te volgen dat zijn eigen groeiambities versnelt, terwijl het organisaties helpt om de vaak verborgen expertise en vaardigheden binnen hun organisatie te ontsluiten en de noodzaak van een constante zoektocht naar extern talent te verminderen. Met zijn langetermijnplannen wil Cornerstone Xplor onder meer mensen in staat stellen hun vaardigheden en ambities te promoten en talent leaders in faciliteren om het zoeken, aannemen, inwerken en verplaatsen van mensen van functie naar functie te managen.

“Onze klanten vertrouwen op Cornerstone voor een menselijkere benadering van hun people experience. Tegelijkertijd moeten ze ervoor zorgen dat hun bedrijven klaar zijn voor transformatie en voor de vaardigheden en carrières van morgen”, zegt Phil Saunders, CEO van Cornerstone. “Onze visie voor een nieuw system of work moet onze klanten en hun mensen helpen samen deze veranderende werkdynamiek het hoofd te bieden. Cornerstone Xplor is een belangrijk onderdeel van die visie. Mensen kunnen hun eigen unieke, persoonlijke groei-ervaring creëren, en talent leaders kunnen beschikken over een personeelsbestand van medewerkers die op één lijn liggen qua doel en succes.”

Aanvullende informatie

Cornerstone Xplor is beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Cornerstone-klanten. Nieuwe en bestaande Saba Software-klanten kunnen het nieuwe product eind 2021 gebruiken.

Het bedrijf zal meer informatie delen over Cornerstone Xplor tijdens zijn jaarlijkse klant- en partnerevenement Cornerstone Convergence, dat plaatsvindt op 16 en 17 november 2021. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-12T08:56:36.000Z Cornerstone OnDemand


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.