Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Jos Hageman voorzitter Benelux Community CompTIA

Hageman gaat samen met vicevoorzitter Alwin van der Heide de groep leiden CompTIA, de merkonafhankelijke non-profit organisatie voor de IT-industrie, maakt bekend dat twee ervaren managers uit de tech-industrie de nieuwe Benelux Business Technology Community gaan leiden.

CompTIA, de merkonafhankelijke non-profit organisatie voor de IT-industrie, maakt bekend dat twee ervaren managers uit de tech-industrie de nieuwe Benelux Business Technology Community gaan leiden.

Jos Hageman, oprichter van Hageman Scale-up.eu, is benoemd tot voorzitter, en Alwin van der Heide, HR Business Partner bij SBIT Hospitality Services, tot vicevoorzitter. CompTIA ging op 1 oktober van start in de Benelux en telt bij aanvang meer dan veertig leden.

Hageman heeft ruim twintig jaar ervaring in de IT-industrie. Na enkele jaren in verschillende functies voor kleinere bedrijven te hebben gewerkt, trad hij in 2000 in dienst bij Samsung Electronics, waar hij verantwoordelijk werd voor de Optical Disc Drive-activiteiten in Europa, wat resulteerde in een sterke omzetgroei. In 2007 trad hij in dienst bij Microsoft, waar hij de verantwoordelijkheid kreeg over de pc-verkoop in het Benelux-retailkanaal. Een jaar later werd hij verantwoordelijk voor het partnerbeheer van grote OEM-partners in EMEA. In 2017 richtte hij zijn eigen adviesbureau op, Hageman Scale-up, dat bedrijven met internationale ambities helpt bij strategieontwikkeling, innovatie en het realiseren van groei.

Van der Heide is HR Business Partner bij SBIT Hospitality ICT Services, een managed service provider die voornamelijk klanten bedient in de horeca- en hospitality-sector. Hij werkt al vele jaren in de HR-sector. Van der Heide gaf leiding aan diverse door hem zelf opgerichte bedrijven en werkte voor grote organisaties. Daarnaast was hij actief in netwerkorganisaties.

Naast Hageman en Van der Heide bestaat het bestuur van de Benelux Business Technology Community van CompTIA uit de volgende bestuursleden:

  • Didier Beernaert, oprichter en partner bij IT Resellers Group
  • George Van Brugge, oprichter Portland Europe
  • Jeroen den Haan, senior salesmanager EMEA, Solarwinds MSP
  • Scott Tyson, algemeen directeur EMEA, Auvik Networks Inc.
  • Victor Raessen, industrieconsulent
  • Daniëlle Meulenberg, channel accountmanager MSP Western Europe, Sophos
  • Steven Tytgat, eigenaar, Tyneso

CompTIA helpt zijn leden bij het opbouwen van hun bedrijven door samenwerking en het delen van best practices. Door samen kansen en uitdagingen te verkennen, kunnen leden zich beter voorbereiden op de toekomst. De Benelux Business Technology Community biedt een programma van bijeenkomsten en initiatieven. De volgende vergadering vindt plaats op 12 november in Breda. Bezoek de website om u te registreren of voor meer informatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-04T16:57:05.000Z CompTIA


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.