Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WFM specialisten StrateX en Vluent sluiten partnerschap voor DACH regio

Capelle a/d IJssel, 10 juni 2022. Met het aangaan van het strategisch partnerschap wordt het Duitse Vluent exclusief partner van StrateX voor de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Vluent gaat de workforce management (WFM) suite van StrateX verkopen en ook gebruiken als onderliggend platform voor hun WFM-as-a-Service dienst.

Het Nederlandse bedrijf StrateX, specialist in software, consultancy en (interim) professionals op het gebied van workforce management, planning & forecasting, maakt state-of-the-art workforce management toegankelijk voor elke organisatie met hun WFM-software. “Met onze workforce management software kan elke organisatie met een forecasting proces waar mensen in zijn betrokken, komen tot een optimaal afgestemde planning” aldus Sulaiman Tariq, CEO bij StrateX. “Een goed afgestemde planning, gebaseerd op een betrouwbare forecast, rekening houdend met belangen en behoeften, zorgt voor een plezierige samenwerking én een effectieve inzet met als resultaat; een blije klant en een blije medewerker. Wij zijn verheugd met dit partnerschap en kijken uit naar een langdurige samenwerking” vertelt Tariq.

Schaarste op de arbeidsmarkt

“Wij zien ook in onze regio’s dat, aangejaagd door de digitale transformatie en schaarste op de arbeidsmarkt, organisaties met nieuwe ogen kijken naar de inrichting van hun workforce managementprocessen” aldus Dennis Venema, directeur bij Vluent. “Wij helpen onze klanten bij het organiseren van een antwoord op deze verandering met de inrichting en implementatie van hun optimale WFM-organisatie. Vluent streeft naar een naadloze integratie van het StrateX platform met z’n andere digitale producten voor Robotic Process Automation en Performance Management. Met de WFM-software van StrateX kunnen wij onze klanten een state-of-the art platform bieden waarop deze verandering nog succesvoller zal plaatsvinden” aldus Venema.

WFM-as-a-Service

Naast het leveren van de WFM-suite van StrateX gebruikt Vluent het StrateX platform ook om WFM-as-a-Service te leveren in de DACH-regio. “Net als StrateX doet op de Nederlandse markt, gaan wij WFM als een ontzorgingsconcept leveren aan de DACH-regio”, vertelt Venema. “Een robuust workforce management proces richt je niet zomaar in. Je hebt specialisten nodig om de lijnen uit te zetten, professionals om de planning te voeren en met het platform van StrateX hebben we ook de software die deze dynamiek beheersbaar maakt. “Deze opzet geeft enorme flexibiliteit en schaalbaarheid, want je gebruikt en betaalt naar wat er nodig is”.

Over StrateX

StrateX is een snelgroeiend Nederlands bedrijf dat software, consultancy en (interim) professionals aanbiedt op het gebied van workforce management & A.I. gedreven forecasting. De diensten en oplossingen van StrateX helpen organisaties te anticiperen op het komende uur, het lopende jaar en alles daartussenin. Met een gespecialiseerd portfolio ondersteunt StrateX een groeiend aantal bedrijven, zoals T-mobile, RIFF, Holland Casino, Robeco, SOS International en de Belastingdienst. Voor meer informatie kijk op www.stratex.nl

Over Vluent

Vluent is een solide partner voor Workforce Optimisation dat op Europese schaal actief is voor zijn klanten. Na een jarenlange traditie van software onafhankelijke consultancy is een optimaal process framework gebouwd dat de basis vormt voor het leveren van managed service waarbij innovatieve software hand in hand wordt geleverd met diensten rondom workforce management, robotic process automation en performance management. Met trots werkt Vluent voor sterke brands zoals IKEA, Mediamarkt en Barmer Versicherung.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-10T10:50:51.000Z StrateX


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.