Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Flowmon beschikbaar via Microsoft Azure

Dit artikel delen:

Flowmon Networks, leverancier van oplossingen voor monitoring en beveiliging, maakt bekend dat de Flowmon-oplossing ook beschikbaar is via de Microsoft Azure Marketplace. Dit aanbod helpt klanten hun netwerkperformance te monitoren en optimalisatiemogelijkheden inzichtelijk te maken bij het migreren van bedrijfsprocessen naar de cloud. Inclusief de hele netwerkinfrastructuur in verschillende omgevingen te waarborgen voor alle kritische services. Microsoft Azure Marketplace is een online marktplaats voor het aanschaffen en gebruiken van ‘Software-as-a-Service’ (SaaS) applicaties. Flowmon voor Azure is daarop beschikbaar via een ‘bring-your-own-license’ model, waarvoor de benodigde licenties te koop zijn bij Flowmon’s partners.

Risico’s verlagen

Netwerkinfrastructuren van moderne organisaties leveren met een constante hoge kwaliteit kritische services, vergelijkbaar met ons zenuwstelsel. Om de beschikbaarheid te garanderen en risico’s op performanceverliezen en cyberdreigingen te verlagen, is inzicht in het netwerkverkeer noodzakelijk. Anders kunnen de klant- en gebruikerstevredenheid negatief beïnvloed worden en daardoor tevens de bedrijfsdoelstellingen en het imago.

Flexibiliteit in netwerkmonitoring en beveiliging

Flowmon’s oplossing voor netwerkmonitoring en beveiliging bevat functionaliteit voor het effectief identificeren van performancedegradaties, troubleshooting van incidenten, rapportages, capaciteitsplanning en het detecteren van anomalies en cyberdreigingen. Klanten hebben nu de flexibiliteit om deze oplossing op de eigen locatie te installeren, of in de cloud en als hardware of virtuele service. Bij gebruik van het nieuwe ‘IaaS-aanbod’ biedt Flowmon de mogelijkheid om de controle over het cloud-verkeer over te nemen door deze te mirroren via Microsoft Azure vTAP.

Nieuwe generatie oplossing voor digitale transformaties

“Flowmon voor Azure is een nieuwe generatie oplossing om inzicht te krijgen in al het netwerk- verkeer binnen hybride IT-omgevingen”, zegt Pavel Minarik, CTO van Flowmon Networks. “Organisaties die hun processen naar de cloud verhuizen kunnen dat inzicht benutten voor het optimaliseren van de onderliggende infrastructuur en hun digitale transformaties. Wij bieden onze klanten een volledige cloud-gebaseerde oplossing voor performancemonitoring. Daardoor wordt Flowmon het centrale managementdashboard voor netwerkinzicht over meerdere omgevingen.” 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-11T09:02:58.000Z Flowmon Networks
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.