Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ON2IT ontvangt een SOC 2 type II verklaring

Dit artikel delen:

ON2IT heeft na een audit door KPMG een SOC 2 type II verklaring ontvangen voor zijn Zero Trust as a Service dienstverlening

Met het behalen van de SOC 2 Type II-verklaring, bewijst ON2IT dat haar processen op het gebied van haar Zero Trust as a Service dienstverlening adequaat zijn ingericht en effectief werken. Tijdens het audit traject heeft ON2IT er bewust voor gekozen om de gehele organisatie in de audit te betrekken, waardoor het ook een algeheel kwaliteitsstempel voor de gehele organisatie is.

De Managed Security Services van ON2IT bieden een oplossing voor organisaties die zich totaal willen ontzorgen op het gebied van IT-security. Hierdoor neemt het bedrijf het securityproces compleet uit handen van bedrijven. De Managed Security Services worden aangeboden vanuit een eigen, hypermodern Security Operations Center (SOC), waar gewerkt wordt met de beste technologische oplossingen en een team van deskundige securityspecialisten. De services zijn bovendien beschikbaar op het Cloud gebaseerde AUXO™ platform van ON2IT. Hierdoor kan het bedrijf een hoge mate van control automatisering realiseren voor zowel SOC 2 als andere control frameworks. Dankzij de SOC 2 type II verklaring krijgen klanten nog meer zekerheid over de Zero Trust Managed Security Services van ON2IT.

Zero Trust steeds vaker verplicht

Zero Trust is bedacht door ON2IT Senior Vice President, John Kindervag, die de strategie ontwikkelde toen hij nog bij Forrester Research werkte. Inmiddels is Zero Trust wereldwijd omarmd. Volgens John Kindervag bieden de huidige IT-security praktijken ontoereikende instrumenten voor de cyberoorlog van vandaag. Het beschermen van bedrijfsmiddelen vereist een focus op preventie, onderbouwd door een strategie die cybersecurity risico’s vermindert. Zero Trust wordt gezien als de enige strategie die risico’s vermindert en succesvolle aanvallen voorkomt: daarom heeft de Amerikaanse overheid de inzet van Zero Trust sinds 2021 verplicht gemaakt voor alle overheidsorganen.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-05T12:41:59.000Z ON2IT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.